Fotbal international

Jucătorii lui Lazio critică arbitrajul de la meciul cu CFR Cluj: ”Nu înţeleg cum se poate da penalty la aşa ceva”

20.09.2019 | 00:15
Jucatorii lui Lazio critica arbitrajul de la meciul cu CFR Cluj Nu inteleg cum se poate da penalty la asa ceva

Jucătorii echipei Lazio Roma critică arbitrajul de la meciul cu CFR Cluj din prima etapă a fazei grupelor Europa League. Italienii sunt nemulțumiți de penalty-ul primit de ardeleni care a restabilit egalitate în finalul primei reprize.

Jucătorii lui Lazio critică arbitrajul de la meciul cu CFR Cluj: ”S-a dictat un penalty care nu pare să fi fost”

”Nu înţeleg cum se poate da penalty la aşa ceva. Suntem totuşi la un nivel înalt, nu se poate fluiera la orice contact. Dar asta nu ne scuză, pentru că au fost două reprize complet diferite. În a doua n-am mai jucat bine, am greşit mult, aşa că nu prea avem ce să spunem despre rezultatul final”, au fost criticeile aduse arbitrajului de jucătorul lui Lazio, Valon Berisha, după eșecul cu CFR Cluj.

”Am condus, dar am pierdut cu 2-1 după un penalty care nu pare să fi fost. Trebuie să privim înainte, nu mai este nimic de făcut. Jucăm bine dar ne lipsește ceva. Trebuie să ținem capul sus, să vedem unde am greșit și să îmbunătățim jocul. Clujul este o echipă bună, fizică, iar nouă ne lipsește scânteia pe teren. Trebuie să credem în noi și să depășim oboseala”, a spus Francesco Acerbi.

Ciprian Deac transformă penalty-ul avut de CFR Cluj în meciul cu Lazio

”În repriza a doua am căzut fizic și mental”

”Am fost superiori Clujului, dar în repriza a doua am căzut fizic și mental. Cred însă că problemele noastre sunt mai mult la nivel mental decât la fizic. Nu suntem încă acea echipă grozavă la care toată lumea se așteaptă și pe care o așteptăm și noi. Avem nevoie de echilibru, dar trebuie să găsim acest lucru”, a mai afirmat fundașul lazial.

CFR Cluj a trecut de Lazio, scor 2-1, în prima etapă a fazei grupelor Europa League, revenind de la 0-1. Tehnicianul italienilor Simone Inzaghi a acuzat și el maniera de arbitraj, dar presa din Peninsulă a aruncat toate nereușitele pe jucători, considerându-i principalii vinovați de eșec.