Premier League

Jucătorii lui Leicester City, în stare de şoc după moartea patronului echipei! “Ai fost sufletul acestui club” Foto

29.10.2018 | 08:59
Jucatorii lui Leicester City in stare de soc dupa moartea patronului echipei Ai fost sufletul acestui club Foto

Jucătorii lui Leicester City sunt în stare de şoc după moartea patronului echipei. Duminică seară, clubul a confirmat decesul lui Vichai Srivaddhanaprabha, care se afla la bordul elicopterului prăbuşit în parcarea stadionului “King Power”. Imediat, fotbaliştii formaţiei de pe locul 12 din Premier League au reacţionat pe reţelele de socializare.

Kasper Schmeichel, căpitanul lui Leicester City şi unul dintre martorii oculari ai accidentului aviatic, a postat un mesaj emoţionant pe contul său de Twitter. “Nu pot să cred că s-a întâmplat. Sunt complet devastat şi inima mea e frântă. Încă nu pot să-mi revin după ce am văzut noaptea trecută. Nu părea real. E dificil de spus în cuvinte cât de mult ai însemnat pentru acest club şi pentru oraş. Ştim cât de mult ai investit, dar e vorba de mai mult decât atât. Îţi păsa enorm de mult de soarta clubului, dar şi de comunitatea locală. Donaţiile făcute spitalelor din zonă şi toate actele tale de caritate nu vor fi uitate niciodată. Nu am întâlnit niciodată un om ca tine. Munceai din greu, erai dedicat, erai pasionat şi extrem de generos. Nu conta cine venea la tine, aveai timp pentru toată lumea. Îmi voi aminti mereu de tine ca fiind un lider, un părinte şi un om adevărat. Ai schimbat fotbalul. Ne-ai demonstrat că imposibilul e posibil. Când am venit la club în 2011 mi-ai spus că în cel mult şase ani vom fi campioni. M-ai inspirat şi am crezut în tine. M-ai făcut să simt că nimic nu e imposibil. Efectiv ai făcut ca visele mele să devină realitate. Nu ai idee cât de mult însemni pentru mine şi pentru familia mea. Sunt onorat că am putut face parte dintr-o mică bucată a vieţii tale”, a fost mesajul lui Kasper Schmeichel. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Jucătorii lui Leicester City, în stare de şoc după moartea patronului echipei. “Îmi găsesc cu greu cuvintele”

Jucătorii lui Leicester City sunt în stare de şoc după ce au aflat că patronul echipei a murit în tragicul accident. Jamie Vardy, unul dintre artizanii succesului din 2016, când echipa a câştigat titlul în Premier League, a postat un mesaj scurt, în care i-a mulţumit lui Vichai Srivaddhanaprabha. “Îmi găsesc cu greu cuvintele. Pentru mine eşti o legendă, un om incredibil cu un suflet uriaş, sufletul echipei Leicester City. Îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut…”, a scris atacantul lui Leicester City.

Harry Maguire, jucător adus de Leicester City la începutul sezonului trecut, i-a mulţumit lui Vichai Srivaddhanaprabha pentru faptul că i-a fost alături pe durata Campionatului Mondial din Rusia, când naţionala Angliei a ajuns până în finala mică. “Nu pot descrie în cuvinte ceea ce simt acum. Ai fost un om mare, bun la suflet şi iubitor, care ne va lipsi tuturor. Nu voi uita niciodată de suportul pe care mi l-ai acordat, atât pe durata campionatului, cât şi pe durata Campionatului Mondial. Odihneşte-te în pace”, a fost mesajul fundaşului de 25 de ani.