Premier League

Jucătorii lui Leicester, omagiu pentru Vichai Srivaddhanaprabha! Imagini emoționante de la stadion

29.10.2018 | 18:14
Jucatorii lui Leicester omagiu pentru Vichai Srivaddhanaprabha Imagini emotionante de la stadion

Jucătorii echipei Leicester City i-au adus un ultim omagiu patronului Vichai Srivaddhanaprabha, decedat sâmbătă seară în apropierea stadionului într-un teribil accident aviatic. Fotbaliștii grupării engleze au mers astăzi cu flori la arena King Power, acolo unde mii de oameni au venit să-și arate respectul pentru omul de afaceri thailandez.

Fotbaliștii de la Leicester City au fost extrem de afectați, mai mulți dintre ei, printre care portarul danez Kasper Schmeichel, plângând în momentul în care au ajuns la stadion. De asemenea, jucătorii de la echipa de tineret al clubului au fost șocați de teribilul accident.

Vichai Srivaddhanaprabha, omagiat de jucătorii lui Leicester

Drama este amplificată și de faptul că jucătorii echipei Leicester City erau foarte apropiați de patronul Vichai Srivaddhanaprabha, pe care îl numeau ”Boss”. Omul de afaceri thailandez este considerat marele artizan al titlului câștigat de ”vulpi” în Premier League, în 2016.

Antrenorul Claude Puel îi aduce un ultim omagiu patronului Vichai Srivaddhanaprabha
Antrenorul Claude Puel îi aduce un ultim omagiu patronului Vichai Srivaddhanaprabha

Înainte de sosirea jucătorilor, soția proprietarului clubului Leicester City, Aiyawatt Srivaddhanaprabha, însoțită de fiul său și de președintele Federației Thailandeze de Fotbal, Somyot Poompanmoung, a depus o coroană de flori la stadionul King Power.

Partida Leicester – Southampton a fost amânată

Vichai Srivaddhanaprabha a decedat la vârsta de 60 de ani, după ce elicopterul cu care pleca la finalul meciului Leicester City – West Ham United 1-1 s-a prăbușit în apropierea stadionului. Alături de acest au mai murit Kaveporn Punpare, mâna dreaptă a patronului, Nursara Suknamai, fostă concurentă la Miss Thailanda și membră a stafului personal al omului de afaceri, și piloţii Eric Swaffer şi Izabela Roza Lechowicz.

Thailandezul era unul dintre cei mai bogați oameni, averea sa fiind estimată de revista Forbes în 2017 la 4,9 miliarde de dolari. Vichai Srivaddhanaprabha, deținător al lanțului de magazine King Power Duty Free, a preluat-o pe Leicester City în 2010.

Partida Leicester City – Southampton, care ar fi trebuit să se dispute marți în optimile de finală ale Carabao Cup, a fost amânată, iar jucătorii lui Claude Puel vor avea parte de consiliere psihologică după tragicul accident.