Sport

Jucătorii lui Mititelu, dezbrăcaţi de fani! “Jos tricourile de pe voi! Nu meritati nici disprețul nostru!”

16.03.2019 | 23:35
Jucatorii lui Mititelu dezbracati de fani Jos tricourile de pe voi Nu meritati nici dispretul nostru
Jucătorii lui Mititelu, dezbrăcaţi de fani

FC U Craiova a rămas la opt puncte în urma primei clasate, după 2-2 cu FC Pucioasa. Situația nefavorabilă i-a determinat pe fanii olteni să apeleze la măsuri drastice, luându-le tricourile tuturor jucătorilor care au evoluat în această partidă. 

Jucătorii lui Mititelu, dezbrăcaţi de fani!

Informația a fost publicată chiar pe pagina de Facebook a Peluzei Sud 1997, iar ultrașii echipei patronate de Adrian Mititelu au lăsat să se înțeleagă faptul că jucătorii vor avea parte de viață grea cu ei dacă nu vor apărea rezultate pe termen scurt.

„Ați ratat promovarea, trierea începe cu dezbrăcarea! Dacă pe 16 martie 1983 Știința îngenuchea Kaiserslauternul și se califica în semifinalele Cupei UEFA, la fix 36 de ani diferență, Universitatea este pusă în cea mai rușinoasă postură din istorie, fiind în imposibilitatea de a depăși echipa din Pucioasa! 

Considerăm că așa nu se mai poate și de aceea am trecut la măsuri din ce în ce mai usturătoare. Azi v-am luat tricourile. Nu se știe ce va mai urma… Nu aveți ce căuta în tricourile Campioanei Unei Mari Iubiri! Ați pătat prin atitudinea voastră istoria unui întreg oraș, mizeriilor!  Am moștenit Spiritul Științei de la bunici și părinți! Nu vă permitem să-l compromiteți, mercenarilor!

Tricourile rămân la noi, voi nu meritați nici măcar disprețul nostru! Peluza Sud nu admite niciun pas gresit!” – au scris fanii pe Facebook.

FC U Craiova s-a încurcat în jumătate din meciurile disputate în actuala stagiune. După 18 etape, are o linie de clasament cu 10 victorii, 5 egaluri și 3 înfrângeri, cu 35 de puncte acumulate. În următoarea rundă, Craova joacă în deplasare cu echipa secundă de la Voluntari, ocupanta locului 7. Peste două etape, echipa lui Mititelu are marele meci cu Turnu Măgurele, ocupanta primului loc, iar un eventual eșec în acel joc va fi sinonim cu ratarea obiectivului de promovare.