Jucătorii lui Napoli, neplătiți în acest sezon! Situație asemănătoare cu Dinamo

Traian Terzian   
în Serie A
25/11/2020, 17:07
Jucătorii lui Napoli, neplătiți în acest sezon! Situație asemănătoare cu Dinamo
Jucătorii echipei Napoli sunt neplătiți în acest sezon și se gândesc tot mai mult la o grevă, iar situația de la clubul din Serie A seamănă izbitor cu ce se întâmplă la Dinamo. Sursă foto: Hepta

Jucătorii echipei Napoli sunt neplătiți în acest sezon și se gândesc tot mai mult la o grevă, iar situația de la clubul din Serie A seamănă izbitor cu ce se întâmplă la Dinamo.

Napoletanii au pierdut ultimul meci de campionat cu Milan, iar înfrângerea a aprins spiritele într-un vestiar și așa plin de tensiuni din cauza problemelor financiare.

În vară, jucătorii și antrenorul Gennaro Gattuso au acceptat o reducere salarială pentru a ajuta clubul aflat într-o situație dificilă din cauza pierderilor generate de pandemia de coronavirus.

Neplătiți în acest sezon, jucătorii lui Napoli vor să facă grevă

Conform publicației britanice The Sun, atmosfera este din ce în ce mai tensionată la Napoli din cauza faptului că salariile nu au fost plătite deloc în acest sezon, iar jucătorii vor să facă grevă pentru a-l determina pe patronul Aurelio De Laurentiis să aducă bani la club.

Fotbaliștii au reclamat situația la forurile fotbalistice din Italia, iat acestea au somat conducerewa clubului să plătească o parte dintre restațe până la 1 decembrie.

Tehnicianul Gennaro Gattuso nu a văzut nici el vreun ban din vară încoace, dar în continuare le cere jucătorilor săi să aibă determinare pe teren și s-a arătat extrem de nervos lșa finalul întâlnirii pierdute cu Milan.

”Sunt o persoană responsabilă, dar de fiecare dată când ajungem la un meci mare, se întâmplă ceva. Trebuie să ridicăm ștacheta. Este și problema mea, deoarece evident nu pot determina echipa să abordeze anumite meciuri în mod corect”, a declarat tehnicianul napoletanilor.

”Ne gândim prea mult la ceea ce lipsește, la ceea ce nu facem, la ceea ce a mers împotriva noastră. Nu este ghinion. Este vorba că nu abordăm aceste jocuri cu determinarea corectă, deoarece tehnica și calitatea nu sunt suficiente. Vorbesc despre asta de luni de zile. Văd o atitudine care nu-mi place și mă doare. Trebuie să rezolvăm acest aspect cât mai curând posibil”, a spus Gattuso.

O situație asemănătoare se găsește și la Dinamo, după ce noii investitori spanioli întârzie să aducă banii în club. Jucătorii sunt neplătiți de 3-4 luni de zile și, din informațiile FANATIK, au refuzat să stea în cantonament pentru partida cu FC Viitorul, din 16-imile de finală ale Cupei României.

Închide ×