Fotbal intern

Jucătorii lui Nicolae Dică, avertizaţi de un fost căpitan înainte de FCSB – Dinamo. “Nu-i subestimaţi!”

Autori: Iuliana Spirache, Silviu Ghering | 28.07.2018 | 11:53
Sergiu Hanca se bucură după golul înscris din penalty în FCSB - Dinamo

Jucătorii lui Nicolae Dică sunt avertizaţi de Sorin Ghionea, fostul căpitan al “roş-albaştrilo”, înaintea derby-ului FCSB – Dinamo, care se va juca duminică, 29 iulie, de la ora 21.00, în etapa a 2-a din Liga 1 Betano, pe “Arena Naţională”. Acesta le transmite vicecampionilor să nu-i subestimeze pe fotbaliştii de la FC Dinamo Bucureşti.

”Ca fost jucător și susținător, normal că aș vrea ca Steaua să câștige derby-ul. Dar, nu va fi ușor. Dinamo nu trebuie subestimată, pentru că este o echipă tânără și ambițioasă. Sigur, nu are experiență, dar are atribute care o pot ajuta la un astfel de meci. Sper să fie un duel de zile mari”, a spus Sorin Ghionea.

Jucătorii lui Nicolae Dică, avertizaţi de un fost căpitan de la FCSB

Sorin Paraschiv a vorbit şi el despre derby-ul FCSB – Dinamo şi recunoaşte că şi-ar dori să aibă parte de un meci pe măsura aşteptărilor. Mai mult, fostul jucător al “roş-albaştrilor” pariază pe vicecampionii României”Eu, de obicei, nu dau pronosticuri, dar acum sper ca Steaua să câștige. Îmi doresc să fie un derby pe măsura așteptărilor”, a spus și Sorin Paraschiv.

Harlem Gnohere trimite o lovitură de cap în meciul FCSB - Dinamo
Harlem Gnohere în meciul FCSB – Dinamo

CITEŞTE ŞI:

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!