Fotbal intern

Jucătorii lui Nicolae Dică, luaţi peste picior înainte de Dinamo – FCSB. “Sunt bulversaţi! Se cred Cruyff şi Mbappe!”

25.10.2018 | 08:43
Jucatorii lui Nicolae Dica luati peste picior inainte de Dinamo  FCSB Sunt bulversati Se cred Cruyff si Mbappe

Dinamo va primi vizita echipei FCSB pe 11 noiembrie, de la ora 21.00, iar jucătorii lui Nicolae Dică au fost luaţi peste picior de Cornel Ţălnar, fost antrenor în “Ştefan cel Mare”. Acesta este de părere că dinamoviştii nu ar trebui să se gândească la derby-ul care va avea loc duminică, 11 noiembrie, ci la meciurile pe care le au de jucat împotriva Concordiei şi Voluntariului.

Cornel Ţălnar a râs de fotbaliştii lui Nicolae Dică înaintea întâlnirii dintre Dinamo şi FCSB şi crede că aceştia sunt bulversaţi deoarece Gigi Becali le-a indus ideea că sunt mai buni decât Johan Cruyff şi Kylian Mbappe. Mai mult, Ţălnar pariază pe experienţa lui Mircea Rednic şi este sigur că Dinamo va reuşi să scoată un rezultat mare în derby-ul cu vicecampioana României.

Cornel Ţălnar i-a luat peste picior pe jucătorii lui Dică înainte de Dinamo – FCSB

“Cu Steaua nu îmi e frică. Eu îmi fac griji cu Chiajna pentru că e o formaţie care a bătut Steaua, Craiova şi Botoşani. Sigur se vor motiva şi cu noi, plus că vor juca pe sinteticul ăla de la Chiajna şi au avantaj. Steaua nu are şanse în faţa noastră atât timp cât antrenor principal e Becali, iar Dică secund. Jos pălăria pentru Gigi că bagă bani şi aduce jucători de valoare, dar ei sunt bulversaţi, sărăcuţii, se cred Gruyff, Mbappe! Au mintea în altă parte! Plus că Rednic are o experienţă imensă şi e foarte bun în derby-uri. Chiar nu îmi fac griji”, a spus Cornel Ţălnar pentru Gazeta Digitală.

…despre situaţia de la Dinamo: Numai la Dinamo se putea întâmpla aşa ceva! Eu ştiu cel mai bine asta. De 5 ori am luat echipa de jos şi am dus-o sus în clasament ca imediat după să fiu schimbat. Am fost mereu “mantaua de vreme rea”, dar asta e altă poveste. Sper ca Mircea va reuşi să aducă rezultatele bune. Când Negoiţă a venit, în 2013, la Dinamo i-am spus ceva de care nu a ţinut cont. Dinamo e un club care poate fi condus doar cu mână de fier, altfel nu faci performanţe. În acest moment, cred că marea problemă e în interiorul clubului: nu decide un singur om. Să vedem acum, cu Mircea manager, ce se va întâmpla.”

Axente şi Popovici, criticaţi de Cornel Ţălnar

…despre transferurile de la Dinamo: “Ce să vă zic? Eu am lucrat mult cu Axente, l-am avut şi pe Popovici, n-am treabă cu ei, sunt băieţi buni, însă la ora actuală ei nu erau de Dinamo. Trebuia să se păstreze linia de promovare a tinerilor, aşa cum au tot zis. Rezultate mai slabe decât cele actuale nu aveau cum să aibă.”

Romario Benzar se fereşte de o petardă care a explodat lângă el la meciul Craiova - FCSB 2-1
Romario Benzar se fereşte de o petardă care a explodat lângă el.