Jucătorii lui Olympiakos au fost amendaţi cu 400.000 de euro. Patronul i-a trimis în vacanţă: “Am tolerat destul!”

Victor Paun   
in Fotbal international
03/04/2018, 11:13
Jucătorii lui Olympiakos au fost amendaţi cu 400.000 de euro. Patronul i-a trimis în vacanţă: “Am tolerat destul!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Cu patru etape înainte de finalul sezonului, Olympiakos ocupă locul 3 în campionat, la trei lungimi de undă în spatele liderului AEK Atena. Lupta la litlu nu l-a mulţumit însă pe excentricul patron Evangelos Marinakis, care a decis să îşi amendeze jucătorii cu 400 de mii de euro. Dar asta nu a fost suficient. Sătul de ratările fotbaliştilor, magnatul a luat decizia de a-i trimite în vacanţă.

Marinakis a declarat presei din Grecia că foarte puţini jucători vor fi păstraţi pentru finalul sezonului. Lotul va fi completat cu jucători de la echipa de tineret, care, chiar dacă nu au experienţa necesară pentru a se lupta la titlu, pot compensa prin dorinţa de afirmare şi prospeţime în joc. “Eu şi restul fanilor am tolerat destul! Astăzi veţi pleca, veţi merge în vacanţă”, este mesajul transmis de patron după ultimul rezultat din campionat. Olympiakos a remizat, sâmbătă, cu ocupanta locului 10, Levadiakos, scor 1-1.

Jucătorii au mai fost amendaţi în trecut

Meciul jucat sâmbătă a fost de fapt picătura care a umplut paharul pentru patronul grec. El a anunţat că jumătate din amenda de 400 de mii de euro primită de fotbalişti este pentru un alt semi-eşec, un 1-1 cu rivalii de la Panathinaikos, pe 4 martie. Nu este prima decizie de acest fel pe care a luat-o Marinakis de când bagă bani la Olympiakos. Fotbaliştii care făceau parte din lotul echipei în urmă cu 3 ani au fost amendaţi cu 500 de mii de euro după ce şi-au compromis şansele în toate competiţiile în care erau angrenaţi: campionat, cupă, şi Europa League. “Vreau să vă spun ceva foarte important şi care nu poate fi negociat. Olympiakos este cel mai mare club din Grecia şi pentru fiecare dintre voi este o onoare să îmbrace tricoul acestui club”, le-a spus atunci Marinakis, după ce a intrat pe teren în timpul unui antrenament.

Închide ×