Fotbal international

Jucătorii lui Real Madrid au primit maşini de lux înainte de El Clasico! Sergio Ramos a plecat acasă cu un bolid de 100.000 de euro + Zidane a cerut cel mai ieftin automobil! VIDEO

17.12.2019 | 13:50
Jucatorii lui Real Madrid au primit masini de lux inainte de El Clasico Sergio Ramos a plecat acasa cu un bolid de 100000 de euro  Zidane a cerut cel mai ieftin automobil VIDEO
Jucătorii lui Real Madrid au primit maşini de lux înainte de El Clasico
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Real Madrid se pregătesc de El Clasico, însă înainte de derby-ul cu Barcelona au primit maşini de lux de la unul dintre sponsorii clubului. Ca în fiecare an, fotbaliştii blanco au avut de ales dintre modele de lux de la Audi, iar Sergio Ramos pleacă acasă cu cel mai scump bolid.

Jucătorii lui Real Madrid, maşini cadou înainte de El Clasico

Marţi, cu 24 de ore înainte de El Clasico, jucătorii lui Real Madrid şi-au primit cadourile de la Audi. Sergio Ramos şi colegii lui şi-au ales maşinile de lux şi le-au fost livrate înainte de derby-ul cu Barcelona, iar căpitanul formaţiei de pe “Santiago Bernabeu” va conduce un automobil de peste 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

La polul opus se află Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, care a ales un Audi RS 3 Sportback TFSI quattro S tronic. Tehnicianul francez va conduce un bolid cu un preţ de catalog de 67.310 de euro, fiind cel mai ieftin model dintre cele propuse jucătorilor echipei blanco.

Ce maşini şi-au ales vedetele de la Real Madrid

Modelul Audi Q8 50 TDI quattro tiptronic a fost ales de şapte fotbalişti ai lui Real Madrid. Printre cei care au optat pentru acest bolid, cu un preţ de catalog de 87.460 de euro, s-a numărat şi Eden Hazard, cel mai scump transferat din vară al formaţiei de pe “Santiago Bernabeu”.

ADVERTISEMENT

Alţi 11 jucători ai lui Real Madrid au ales modelul Audi Q7 50 TDI quattro tiptronic. Având un preţ de 76.335 de euro, maşina va intra în garajele lui Luka Modric, Casemiro, Gareth Bale sau Isco.

Karim Benzema, Thibaut Courtois şi Zinedine Zidane au ales modelul Audi RS 3 Sportback TFSI quattro S tronic, cel mai ieftin din oferta concernului de automobile din Germania. Maşina celor trei are un preţ de catalog de 67.310 de euro.

ADVERTISEMENT

Raphael Varane a fost singurul jucători din lotul lui Real Madrid care a ales să opteze pentru o maşină electrică. Fundaşul francez a primit un Audi e-tron 55 quattro, care are un preţ de 83.670 de euro.

  • Audi A8 50 TDI quattro tiptronic (101.325 de euro) – Sergio Ramos
  • Audi Q8 50 TDI quattro tiptronic (87.460 de euro) – Dani Carvajal, Lucas Vazquez, Toni Kroos, James Rodriguez, Eden Hazard, Fede Valverde, Nacho Fernandez
  • Audi e-tron 55 quattro (83.670 de euro) – Raphael Varane
  • Audi A7 Sportback 50 TDI quattro tiptronic (79.630 de euro) – Vinicius, Odriozola, Asensio, Marcelo
  • Audi Q7 50 TDI quattro tiptronic (76.335 de euro) – Brahim Diaz, Luka Jovic, Mariano, Luka Modric, Rodrygo, Casemiro, Mendy, Gareth Bale, Isco, Areola, Militao
  • Audi RS 3 Sportback TFSI quattro S tronic (67.310 de euro) – Karim Benzema, Thibaut Courtois, Zinedine Zidane
ADVERTISEMENT

Audi este sponsorul lui Real Madrid din 2003

Audi este unul dintre cei mai vechi sponsori al lui Real Madrid. Parteneriatul datează din 2003, iar în fiecare an, concernul german oferă maşini fotbaliştilor echipei, evenimentul fiind aşteptat de vedetele clubului spaniol.

De această dată, jucătorii lui Real Madrid au primit maşini în valoare totală de 2.157.350 de euro.

ADVERTISEMENT