Fotbal international

Jucătorii lui Real Madrid, fluieraţi de proprii fani în meciul cu Viktoria Plzen! Ce i-a deranjat pe suporteri

23.10.2018 | 23:29
Jucatorii lui Real Madrid fluierati de proprii fani in meciul cu Viktoria Plzen Ce ia deranjat pe suporteri
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Real Madrid au fost fluieraţi de proprii fani în timpul meciului cu Viktoria Plzen. Chiar dacă madrilenii conduceau pe tabela de marcaj după golul marcat de Karim Benzema în minutul 11, suporterii veniţi pe stadionul “Santiago Bernaneu” au fost nemulţumiţi de prestaţia favoriţilor.

La mijlocul primei reprize, după ce David Limbersky a ratat o ocazie uriaşă la poarta lui Real Madrid, fanii echipei pregătite de Julen Lopetegui au început să-i fluiere pe favoriţi. Suporterii campioanei Europei erau nemulţumiţi de felul în care evoluează jucătorii din defensiva echipei.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Real Madrid, fluieraţi de proprii fani în meciul cu Viktoria Plzen din Liga Campionilor

Jucătorii lui Real Madrid au fost fluieraţi de proprii fani care au venit la meciul cu Viktoria Plzen din etapa a treia a Grupei G din Liga Campionilor. Un alt motiv pentru care suporterii i-au admonestat pe favoriţi a fost acela că madrilenii au făcut abuz de pase scurte în propria jumătate.

Prima repriză s-a încheiat însă bine pentru Real Madrid, care a intrat în avantaj la cabine datorită golului marcat de Karim Benzema în minutul 11.

ADVERTISEMENT

Real Madrid a suferit o înfrângere rușinoasă în precedenta etapă din UEFA Champions League, 0-1 cu ȚSKA Moscova. A fost o partidă în care madrilenii au avut însă mulți jucători indisponibili, printre care liderii Sergio Ramos, Gareth Bale și Marcelo.

Echipa lui Lopetegui a traversat recent cea mai slabă formă din punct de vedere ofensiv din istoria clubului, nereușind să marcheze timp de opt ore și un minut. Imediat după eșecul de acasă cu Levante s-a vorbit despre înlocuirea lui Julen Lopetegui, însă Florentino Perez preferă să aștepte rezultatul din El Clasico. Sunt toate șansele ca antrenorul să fie demis dacă Real Madrid pierde pe Camp Nou în derby-ul programat duminică seara cu marea rivală Barcelona.

ADVERTISEMENT