Sport

Jucătorii lui Sepsi, în extaz după câștigarea primului trofeu din istoria clubului: „E o seară istorică! A fost perfect”

Jucătorii lui Sepsi au fost extrem de bucuroși după finala Cupei României împotriva lui FC Voluntari, scor 2-1.
19.05.2022 | 23:26
Jucatorii lui Sepsi in extaz dupa castigarea primului trofeu din istoria clubului E o seara istorica A fost perfect
Jucătorii lui Sepsi, în extaz după câștigarea primului trofeu din istoria clubului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Aceștia au declanșat petrecerea încă de la fluierul final al arbitrului și au continuat și în momentul interviurilor, fericirea fiind imensă pentru echipa covăsneană.

Jucătorii lui Sepsi, în extaz după câștigarea primului trofeu din istoria clubului

Jucătorii lui Sepsi au fost în extaz după ce au reușit să câștige primul trofeu din istoria clublui: „O seară magnifică, nu pot să descriu în cuvinte, suntem foarte fericiți. Mă bucur foarte mult!

ADVERTISEMENT

Am mai înscris, dar pe la Liga 3, pe la juniori și mă bucur că am reușit acum să marchez așa. A fost seara perfectă pentru noi!

Orice jucător își dorește la națională, vom vedea pe cine se va baza mister acolo, dacă voi fi chemat, merg cu drag. Cred că în seara asta, am reușit să salvăm sezonul de tot”.

ADVERTISEMENT

„E un moment istoric, sunt tânăr, dar cred că vom rămâne în istoria lui Sepsi. Am patru ani la Sepsi, junioratul l-am făcut la Cluj”, a mai spus Marius Ștefănescu, eroul finalei Cupei României.

„Am luat un trofeu cu FCSB, dar victoria asta e mai specială pentru mine!”

Adnan Aganovic a vorbit la finalul triumfului din Cupa României și a recunoscut că este o victorie specială pentru el, amintind și de Cupa Ligii României câștigată cu FCSB.

ADVERTISEMENT

„Am luat o Cupa Ligii cu Steaua (N.R-FCSB) când am jucat acolo, dar trofeul ăsta e mai special pentru mine. Oamenii de aici de la club sunt mai speciali pentru mine, a fost mai emoționant pentru mine.

În primul rând, am întârziat cu play-off-ul, când nu s-a putut, am făcut un play-out extraordinar și ne-am păstrat și jucători pentru finală.

ADVERTISEMENT

Nu știam cât mai rămânem după meciul ăsta, ne doream să câștigăm aici și să nu jucăm barajul cu Craiova, să fim noi cu trofeul acasă. Sunt liber de contract acum, vreau să sărbătoresc două zile cu băieții, merităm. Nu am discutat cu oamenii de la club încă, vom vedea în perioada următoare”, a spus și Adnan Aganovic.

„E primul trofeu pentru mine, sunt foarte bucuros. A fost un meci greu, eram emoționați toți, 2-3 zile îi vedeam pe jucători că nu puteau să mănânce la masă, dar ne-am făcut ușor meciul.

Am luat unul de la celălalt, noi am transmis celor tineri să fie calmi, nu e ușor să joci o finală de cupă, cred că toți jucătorii au fost concentrați la maximum.

Am simțit că putem după ce am eliminat Craiova în semifinale. Vom juca pe stadionul nostru, vor fi și fanii la stadion, va fi altceva în Europa”, a spus și căpitanul Bogdan Mitrea.

ADVERTISEMENT
Tags: