Jucătorii lui United, implicaţi într-un scandal sexual! O blondă face dezvăluiri INCENDIARE

Adrian Căpriţă   
în Pariuri sportive
30/03/2014, 15:11
Jucătorii lui United, implicaţi într-un scandal sexual! O blondă face dezvăluiri INCENDIARE GALERIE FOTO

Presa din Anglia face cîteva dezvăluiri incendiare despre cîţiva jucători de la Manchester United, formaţie care trece printr-o formă foarte proastă, cu prestaţii modeste ale fotbaliştilor din lot.

Conform The Sunday Sun, trei tinere speranţe din lotul lui United au discutat pe chat cu o blondă, iar unul dintre ei chiar i-a cerut să vină la Manchester.

Este vorba despre Adnan Januzaj, tînăra speranţă a diavolilor, despre care Claire, femeie care a spus povestea, a declarat că este un “diavol înfierbîntat”. De asemenea, pe lista jucătorilor care au discutat cu aceasta se află şi Shinji Kagawa şi Sam Johnstone.

Femeia a declarat pentru The Sundaz Sun că Januzai s-a oferit să-i plătească transportul din Irlanda de Nord pînă la Manchester, fotbalistul fiind foarte prins de discuţiile cu aceasta. “Adnan era foarte prins de discuţiile noastre video. Este un diavol excitat şi mi-a vorbit foarte frumos” a spus despre tînărul mijlocaş.

Cînd a venit vorba despre Kagawa, aceasta a declarat că asiaticul s-a entuziasmat cînd a văzut-o îmbrăcată doar într-un tricou, în timp ce Sam Johnstone, portarul de rezervă, i-a propus o partidă în trei.

Bj-QjgrCEAAK53H

Închide ×