Sport

Jucătorii naționalei, criticați dur: „Gena fotbaliștilor români e stricată! Rossi se potrivește ca o mănușă la Ungaria”

Jucătorii naționalei au fost criticați dur de către MM Stoica, managerul FCSB-ului fiind convins că gena fotbaliștilor români e stricată.
27.09.2022 | 09:42
Jucatorii nationalei criticati dur Gena fotbalistilor romani e stricata Rossi se potriveste ca o manusa la Ungaria
Jucătorii naționalei României, criticați dur. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României consideră că România trebuia să termine cel puțin pe locul doi în grupa de Nations League.

Jucătorii naționalei României, criticați dur

MM Stoica a criticat jucătorii naționalei României înaintea meciului cu Bosnia, scor 4-1, explicând că gena fotbaliștilor de la noi din țară este stricată și că „tricolorii” care evoluează în străinătate sunt o excepție.

ADVERTISEMENT

Acesta a explicat și motivul pentru care Marco Rossi a reușit să facă performanță pe banca tehnică a Ungariei, cu care a terminat pe locul doi într-o grupă de Nations League cu Italia, Anglia și Germania:

„E supărător! Sunt totuși peste noi. Două chestii. Noi și cu echipele mari nu făceam așa ceva, dar și acele forțe nu își dau viața în Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT

Hagi nu poate schimba gena fotbalistului român, că tot îl critică unii. Gena noastră e stricată, fotbalistul nostru care joacă în străinătate e o excepție”.

„Vi s-a întâmplat vreodată când erați mic să mergeți să vă probați mânuși? Intrau bine patru degete și degetul mic intra ciudat.

ADVERTISEMENT

Așa e o echipă de fotbal. Mâna e echipa, degetul mic e antrenorul. Unii antrenori se potrivesc ca o mânușă la unele echipe. Așa e Marco Rossi la naționala Ungariei”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Să nu ignorăm dubla cu Muntenegru!”

MM Stoica a continuat și a amintit de meciurile recente jucate de România împotriva Muntenegrului: „Noi ignorăm dubla cu Muntenegru, o echipă mult sub nivelul nostru, care a venit la București fără jucătorii buni. A venit săracul ăla de prin Coreea, jucase în Bundesliga 2, de Mugoșa vorbesc și ne dă trei goluri.

ADVERTISEMENT

Suntem într-o grupă, în care trebuia să fim, hai nu pe primul loc, dar pe al doilea loc trebuia să fim”.

„Stăm și ne uităm unul la altul și nu știm cine e Daniel Boloca. Am văzut cântându-se imnul și simțeam că vin reclamele cu suporteri care cântă imnul. Nu știam cine e Mogoș?

Chiar știu jucători, am prieteni cu care am un soi de pariu, îmi trimit poze ale unor jucători și îi recunosc. E o problemă asta”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT
Tags: