Jucătorii naţionalei României, avertizaţi înaintea meciului cu Lituania. “E foarte greu să-ţi revii din punct de vedere fizic!”

Iuliana Spirache   
in Liga Natiunilor
11/10/2018, 19:18
Jucătorii naţionalei României, avertizaţi înaintea meciului cu Lituania. “E foarte greu să-ţi revii din punct de vedere fizic!” GALERIE FOTO
Jucătorii lui Cosmin Contra la antrenamentul oficial susţinut înaintea meciului Lituania - România. "Tricolorii", avertizaţi de Vasile Maftei

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Vasile Maftei a ţinut să îi avertizeze pe jucătorii echipei naţionale a României înaintea întâlnirii cu reprezentativa Lituaniei, meci care are loc azi, de la ora 21.45, în Grupa 4, Seria C, din Liga Naţiunilor, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro. Fostul fotbalist al Rapidului crede că “tricolorii” au prima şansă în meciul de la Vilnius, dar îi atenţionează că trebuie să fie mai atenţi pentru că “am mai avut momente în care am plecat favoriţi şi nu am reuşit să câştigăm!”

Mai mult, Vasile Maftei îi avertizează pe “tricolorii” lui Cosmin Contra în legătură cu suprafaţa de joc articifială de la stadionul LFF din Vilnius. Fostul fundaş crede că fotbaliştilor naţionalei României le va fi mult mai greu să se recupereze după partida care va avea loc în Lituania.

Jucătorii naţionalei României, avertizaţi de Maftei înaintea meciului cu Lituania

Plecăm favoriţi, dar în fotbal nu se ştie niciodată, iar noi am mai avut momente în care am plecat favoriţi şi nu am reuşit să câştigămEste mai greu de jucat pe un teren sintetic. Ideea este că după meci e foarte greu să-ţi revii din punct de vedere fizic, pentru că te solicită mult mai mult decât un teren natural”, a spus Vasile Maftei, conform Telekom Sport, înaintea meciului Lituania – România.

Vasile Maftei a comentat şi despre revenirea lui Gabi Tamaş la echipa naţională a României. Nu contează vârsta şi numele unui jucător. Atât timp cât îşi face treaba foarte bine la echipa de club, şi cred că Gabi a jucat foarte bine în Israel, nu văd de ce să nu fie chemat la echipa naţională, a mai spus Vasile Maftei.

Vasile Maftei s-a infectat cu stafilococul auriu de la gazonul artificial

Vasile Maftei a avut mari probleme din cauza suprafeţei de joc articifială pe care juca în perioada când se afla sub contract cu Chiajna. Fundaşul a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti deoarece a luat un stafilococ auriu în timpul meciului jucat de gruparea ilfoveană cu Rapid, din etapa a 10-a, scor 0-0, în 2014. La cinci zile după partidă, Vasile Maftei a observat că genunchiul se umflă şi se înroşeşte şi a fost nevoie să fie operat.

Aşa arăta piciorul lui Vasile Maftei după ce a luat stafilococul auriu de la gazonul artificial pe care juca Chiajna
Aşa arăta piciorul lui Vasile Maftei după ce a luat stafilococul auriu de la gazonul artificial pe care juca Chiajna
Închide ×