ADVERTISEMENT
Fotbal international

Jucătorii Norvegiei, apel disperat în presă: ”Există puțină înțelegere pentru situația noastră”

Autor: Traian Terzian | 14.11.2020 | 19:21
Jucătorii Norvegiei, apel disperat în presă: ”Există puțină înțelegere pentru situația noastră”
Jucătorii echipei naționale a Norvegiei au făcut un apel disperat în presă pentru a fi lăsați să facă deplasarea la București pentru meciul cu reprezentativa României din Liga Națiunilor. Sursă foto: Hepta

Jucătorii echipei naționale a Norvegiei au făcut un apel disperat în presă pentru a fi lăsați să facă deplasarea la București pentru meciul cu reprezentativa României din Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că situaţia nu s-a schimbat în privinţa naţionalei Norvegiei, Ministerul Sănătății nepermițând, în continuare, selecţionatei lui Lars Lagerback să părăsească ţara.

O variantă luată în calcul, dacă până la urmă discuţiile dintre Federaţie şi autorităţile locale vor da roade, este ca nordicii să ajungă duminică în România, primind o derogare de la UEFA, și astfel meciul să fie amânat pentru luni.

ADVERTISEMENT

Apelul jucătorilor Norvegiei după problemele cu autoritățile

”Toți jucătorii sunt în culmea disperării după refuzul autorităților de a ne permite deplasarea la cele două meciuri decisive din Liga Națiunilor cu România și Austria. Eram la aeroport, avionul era pregătit și într-o oră trebuia să decolăm când a venit mesajul”, este apelul jucătorilor Norvegiei apărut în presa locală.

”Noi am respectat cu strictețe protocolul UEFA, am efectuat teste și la sosirea în Norvegia și alte cinci teste în cantonament. Autoritățile din Norvegia dau voie să călătorești cu un avion de linie unde există riscul de infectare, dar interzic zborul cu un charter”, se arată în scrisoarea de protest semnată de cei trei căpitani ai selecționatei, Stefan Johansen, Joshua King și Martin Odegaard.

ADVERTISEMENT

”Oficialii au agreat protocolul UEFA, dar aplică legea diferit. În ultima vreme s-au disputat 43 de meciuri oficiale, niciunul nu a fost anulat”, se mai arată în comunicatul reprezentativei nordice.

”Dacă nu vom juca cu România și Austria, ambițiile noastre vor avea de suferit. Dar vedem că există prea puțină înțelegere pentru situația noastră. Sperăm totuși că vom primi undă verde pentru că suntem mândri să reprezentăm țara noastră”, se încheie mesajul jucătorilor norvegieni.

ADVERTISEMENT

Selecționerul Mirel Rădoi a făcut un anunț ferm înaintea meciului România – Norvegia din Liga Națiunilor și a spus că își dorește revanșa după umilința de la Oslo. El a precizat că nu se gândește să facă experimente la acest joc.

Partida România – Norvegia, din etapa a cincea a Grupei 1 a Diviziei B din Liga Națiunilor, este programată să se dispute duminică, 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională din București.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,65 este cota pentru ”PSFX” la meciul România-Norvegia. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!