Jucătorii olteni au vîndut abonamente suporterilor: “Trebuie să le oferim şi răsplata pe teren!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
28/07/2016, 14:40
Jucătorii olteni au vîndut abonamente suporterilor: “Trebuie să le oferim şi răsplata pe teren!”

Suporterii echipei CS U Craiova s-au putut bucura de prezenta jucătorilor atunci cînd au fost să îşi cumpere abonamente pentru sezonul următor.

“Ne bucurăm că am putut să le oferim suporterilor ocazia să-şi ia abonamente chiar de la noi, este o iniţiativă frumoasă. Trebuie să le oferim şi răsplata pe teren, vrem să cîştigăm meciul cu ASA, pentru că am pierdut deja un tempo, cu Pandurii şi sîntem puţin frustraţi. Nu ne convine faptul că jucăm de fiecare dată la ora 18.30, cînd este foarte cald, dar trebuie să suportăm aceste temperaturi şi anul acesta pînă cînd va fi gata stadionul. Sîntem dezamăgiţi că nu sîntem şi noi în cupele europene, dar sperăm ca la anul să readucem Craiova în Europa”, a spus Bogdan Vătăjelu, căpitanul formaţiei.

Totodată, Andrei Ivan a declarat că a fost fericit după ce Christoph Daum a spus despre el că este un talent fantastic: “Sînt bucuros că au venit suporterii la această acţiune. Realizez că lumea are mari aşteptări de la mine şi eu mă bucur de fiecare meci, încerc să dau totul pentru echipă. Sper să jucăm la anul în cupele europene. Nu vreau să vorbesc de Steaua şi despre ce a spus domnul Becali, sînt jucătorul Universităţii şi mă preocupă doar echipa mea. Îi mulţumesc domnului Daum pentru vorbele frumoase pe care le-a spus despre mine şi sper să-i dovedesc pe teren că merit să fiu la lotul naţional.”

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×