Sport

Jucătorii pe care FCSB îi lasă la Jocurile Olimpice: „Finule, mi-e jenă să te refuz! Fac un compromis”

Gigi Becali a anunțat ce jucători de la FCSB îi va lăsa României pentru Jocurile Olimpice.
21.05.2021 | 22:44
Jucatorii pe care FCSB ii lasa la Jocurile Olimpice Finule mie jena sa te refuz Fac un compromis
ADVERTISEMENT

Patronul „roș-albaștrilor” a recunoscut că a purtat o discuție cu Mirel Rădoi despre participarea României la Jocurile Olimpice, ajungând într-un final la un compromis.

Gigi Becali nu a vrut să lase mai mult de doi fotbaliști în lotul României pentru Jocurile Olimpice, pentru că în perioada desfășurării evenimentului, cluburile din România sunt implicate în calificările pentru cupele europene.

ADVERTISEMENT

Jucătorii pe care Gigi Becali îi lasă României la Jocurile Olimpice

Gigi Becali a dezvăluit un dialog purtat cu Mirel Rădoi despre jucătorii pe care îi va lăsa României la Jocurile Olimpice, decizia fiind luată de „jena” pe care o avea față de finul său în cazul în care ar fi refuzat.

Este vorba despre Dragoș Nedelcu și Ovidiu Perianu, primul dintre ei a mai colaborat cu Mirel Rădoi la naționala U21, acolo unde a ajuns până în semifinalele Campionatului European din Italia și San Marino.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu Mirel, i-am zis: ’Băi, finule, o să încerc, că ești tu și mi-e jenă să te refuz definitiv. Nu pot să te refuz, că nu e în regulă! Mi-a spus lista și i-am zis, pe Perianu și Nedelcu îi putem lăsa, să fac un compromis’”, a precizat Gigi Becali la TV DigiSport.

„Băi, nașule, nici nu îndrăznesc să îi cer pe Moruțan și Olaru!”

Gigi Becali a continuat și a povestit și ce i-a transmis Mirel Rădoi lui, care i-a spus că nici nu se gândea să îl ceară pe Olimpiu Moruțan sau pe Darius Olaru.

ADVERTISEMENT

„Jucătorii accidentați, meciuri din trei în trei zile. El a înteles. A zis ‘Băi, nașule, nici nu îndrăznesc să îi cer pe Morutan și Olaru’.

Noi jucăm calificari de 10 milioane în Conference League. Ce facem? Nu mai luam banii că ne plimbăm la Jocurile Olimpice? Eu am încercat să negociez cu el, că e finul meu”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Astfel, FCSB va lăsa în cele din urmă doi fotbaliști pentru lotul U23 al României de la Jocurile Olimpice, nu cum a anunțat Gigi Becali inițial că nu va lăsa pe nimeni să participe la competiție.

Totodată, Gigi Becali a anunțat că va boicota regula U21, așa cum a anunțat FANATIK în exclusivitate, fiind deranjat de informațiile pe care le-a primit despre modificările regulamentului:

„Mi-au venit niște circulare la echipă, să ne oblige să jucăm cu un jucător 90 de minute și cu unul 45 de minute, dacă sunt 5 schimbări.

Și eu am spus așa: noi am ajuns într-o situație primitivă, stalinistă, când spune cineva că trebuie să faci așa. Dar noi nu vrem așa. Că Liga nu vrea aia, pentru că votăm în Comitetul Executiv.

Noi, sclavii, trebuie să jucăm cu 7 jucători din campionatul intern și atunci scot ei regula. Și atunci eu am spus așa, noi am ajuns într-o situație primitivă. Am vorbit cu alți patroni, o să boicotăm regula U21”, a spus Gigi Becali


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT