Fotbal intern

Jucătorii, principalii vinovați pentru situația lui Dinamo: ”Nu dovedesc valoare în teren”

09.11.2020 | 12:01
Jucatorii principalii vinovati pentru situatia lui Dinamo Nu dovedesc valoare in teren
ADVERTISEMENT

Un fost antrenor al echipei Dinamo București concideră că jucătorii sunt principalii vinovați pentru situația în care se află echipa în acest moment.

”Câinii” au ajuns la a cincea înfrângere consecutivă după ce au pierdut întâlnirea din deplasare cu FC Viitorul și sunt pe penultimul loc în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Victoria Viitorului s-a conturat imediat după pauză, când în decurs de numai trei minute a reușit să înscrie de două ori, făcând apoi imposibilă misiunea oaspeților de a reveni pe tabelă.

Un fost antrenor la Dinamo crede că jucătorii sunt principalii vinovați

Fostul antrenor de la Dinamo, Ioan Andone, i-a luat la țintă pe jucătorii lui Cosmin Contra și spune că aceștia sunt principalii vinovați pentru rezultatele dezastruoase, deoarece tratează meciurile cu lejeritate.

ADVERTISEMENT

”Nu poți să zici că Dinamo a fost dominată în cele cinci înfrângeri consecutive. Au greșit și gresesc în continuare. Nu se poate să fie atâta lipsă de concentrare. Că au avut șanse, că nu știu ce. Domne, dacă ai valoare câștigi meciuri, dacă ai valoare”, a declarat Andone.

”Ei nu dovedesc valoarea în teren, atât de mulți jucători străini care au venit pe cai mari și nu joacă, nu obțin rezultate. Contra știe mai bine, sau poate că încă nu a analizat ce pot acești jucători”, a mai spus actualul conducător de la FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

”Probabil sunt foarte lejeri că au venit din campionate puternice, tratează meciurile foarte ușor și cred că daca ei au valoare vor câștiga meciuri. Vor avea probleme mari în continuare. Din ce demonstrează pe teren, nu au un lot de primele șase”, a afirmat Andone la Pro X.

Fundașul dinamovist Ante Puljic a vorbit despre problemele dintre jucători și conducere, acuzată că nu aduce banii promiși în așa fel încât să poată fi achitate toate restanțele financiare de la club. Croatul a explicat și de ce jucătorii au purtat banderole albastre la meciul cu FC Viitorul.

ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut al șaselea meci din acest sezon, al cincilea consecutiv, și comparația dintre Dinamo 2020 al lui Pablo Cortacero și Dinamo 2019 al lui Ionuț Negoiță (care începea sezonul cu 3 înfrângeri la zero!) după 10 etape este dezastruoasă pentru actuala echipă a ”câinilor roșii”.

ADVERTISEMENT
Tags: