Sport

Mihai Iosif, descumpănit după remiza din Chindia – Rapid: „E un egal cât o înfrângere!”

Jucătorii și staff-ul Rapidului au fost uimiți de faptul că echipa s-a chinuit în duelul cu Chindia Târgoviște, în condițiile în care echipa a jucat cu doi oameni în plus încă din prima repriză.
19.11.2021 | 23:12
Mihai Iosif descumpanit dupa remiza din Chindia  Rapid E un egal cat o infrangere
ADVERTISEMENT

Chindia Târgoviște a reușit să conducă de două ori, ambele goluri fiind înscrise în a doua repriză, în ciuda faptului că formația lui Emil Săndoi a rămas în doar nouă jucători.

De fiecare dată Rapid a revenit, iar golul egalării marcat de Marzouk a venit în urma unui ofsaid imens, nesemnalizat de arbitrul Andrei Chivulete.

ADVERTISEMENT

Rapidiștii, descumpăniți după ratarea victoriei din meciul cu Chindia, deși au avut doi jucători în plus

Jucătorii și staff-ul Rapidului au fost de-a dreptul descumpăniți după remiza obținută în meciul cu Chindia Târgoviște, în ciuda faptului că adversarii au avut doi jucători în minus.

Într-adevăr Rapid a scos un punct, pentru că de fiecare dată Chindia a condus, iar golul egalării al giuleștenilor a venit după un ofsaid imens, nesemnalizat de la margine.

ADVERTISEMENT

„E supărător ce s-a întâmplat! Le-am spus la pauză că meciul nu e gata, s-au întâmplat multe în fotbal.

Sunt multe de spus, trebuie analizat totul. Dacă a fost ofsaid… eu nu am revăzut nicio fază, chiar nu pot să comentez pentru că nu am văzut.

ADVERTISEMENT

Și acum a fost echilibrată prima repriză… suntem așa… e un egal cât o înfrângere, chiar dacă suntem la al șaselea meci fără înfrângere”, a spus Mihai Iosif la finalul meciului.

„Sunt… nu supărat… am venit din respect pentru telespectatori… fotbalul trebuie să fie o bucurie, dar îmi doresc mai mult de la fotbalul ăsta.

ADVERTISEMENT

Și acum dacă mă duc în curtea școlii, mă duc să câștig. La pauză, am vorbit, pentru că în subconștientul fiecăruia intervine automulțumirea, iar la ei a intervenit autostimularea.

Cu doi oameni mai puțin, nu aveau voie să treacă de mijlocul terenului. Noi cei din vestiar, vorbim față în față, nu în fața camerelor.

Nu văd unde ar fi un moment critic, e un moment trist, până la urmă nu am pierdut”, a mai spus tehnicianul Rapidului.

„Jocul nostru nu a fost ce trebuia!”

Rareș Ilie a înscris primul său gol pentru Rapid, însă nu s-a bucurat pe deplin de reușită din cauza rezultatului negativ al echipei și este conștient că echipa sa trebuia să se impună:

„Mă bucur pentru că am marcat primul meu gol la Rapid, dar e dezamăgitor că nu am putut câștiga în doi oameni. Trebuia să batem clar azi, nu e destul. Jocul nostru nu a fost ce a trebuit azi”.

„Eu simt că suntem ok, atmosfera e bună, dar azi pur și simplu nu a mers. Mi-aș fi dorit ca primul meu gol în Liga 1 să fie într-o victorie”, a mai spus Rareș Ilie la finalul meciului Chindia-Rapid.

ADVERTISEMENT