Sport

Jucătorii Rapidului, epuizați după meciul cu Mioveni: „L-am început marți și l-am terminat miercuri!”

Jucătorii Rapidului acuză cele peste 120 de minute jucate în meciul de la Mioveni și care s-a încheiat după miezul nopții.
22.09.2021 | 00:44
Jucătorii Rapidului, epuizați după meciul cu Mioveni: „L-am început marți și l-am terminat miercuri!”
ADVERTISEMENT

Rapid a obținut o victorie dramatică la penalty-uri în dauna celor de la CS Mioveni și a trecut cu 5-4 de argeșeni.

Pentru Rapid, Mioveni este un talisman în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1, giuleștenii câștigând și în campionat cu 2-0 duelul nou-promovatelor.

Jucătorii Rapidului, optimiști după meciul cu Mioveni: „Sper să o ținem tot așa”

Portarul Virgil Drăghia și fundașul central Alexandru Dandea au vorbit la flash-interviuri despre calificarea dramatică la finalul thriler-ului de la Mioveni.

ADVERTISEMENT

„E important ca am mers mai departe. Am avut și noi situații în care puteam marca. Sperăm să avem și pe viitor rezultate bune la Mioveni.

Destul de frig dar sper să nu răcească nimeni. E bine pentru că am suferit foarte mult și avem un început bun. Să o ținem tot așa și să terminăm în prima parte a clasamentului.

ADVERTISEMENT

Suntem ca o familie și încercăm să scoatem maximum la fiecare meci. Am avut și puțin ghinion în partidele precedente și sper să nu mai avem ghinion.

La Rapid întotdeauna e presiune pentru că suporterii noștri vin în număr mare și trebuie să îi mulțumim. Să fim muncitori și cu siguranță vom aduna multe puncte”, a spus portarul Virgil Drăghia la finalul meciului cu Mioveni.

ADVERTISEMENT

Alexandru Dandea visează la primele locuri în acest sezon: „Sper să rămânem aici”

„Un meci greu. L-am început marți ți l-am terminat miercuri. Ne bucurăm că am câștigat și mergem mai departe. Trebuie să ne refacem pentru meciul de vineri.

Nu am vrut să ajungem în prelungiri, dar asta e. A fost un meci destul de solicitant. Mâine avem refacere și o să fim 100% pentru meciul de vineri.

ADVERTISEMENT

A venit din nou alături de noi. Am câștigat și sper să fie aproape de noi și să nu mai fie suspendat pentru că ne lipsește. Suntem pe locul trei, chiar dacă venim după trei meciuri mai puțin fericite.

Sper să rămânem aici. E dificil când treci de la temperaturi ridicate. Au fost undeva la opt grade. Suntem profesioniști și trebuie să ne adaptăm”, a declarat și Dandea.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik