Sport

Jucătorii Rapidului, ironizați după înfrângerea cu Voluntari: „A trecut rața pe lângă el… Dacă era vânător, nu împușca nimic!”

Rapid a suferit o nouă înfrângere pe teren propriu, iar unii dintre jucătorii giuleșteni au fost ironizați după meci din cauza prestațiilor slabe avute.
25.09.2021 | 10:54
Jucatorii Rapidului ironizati dupa infrangerea cu Voluntari A trecut rata pe langa el Daca era vanator nu impusca nimic
Fotbalistii rapidisti Alexandru Adrian Dandea, Bogdan Florian Barbu, Marzouk Younes Bnou si Nicolae Carnat aplauda galeria dupa meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si FC Voluntari, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, vineri 24 septembrie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

În deschiderea etapei a 10-a din Liga 1, Rapid a suferit o nouă înfrângere pe teren propriu, 0-1 cu FC Voluntari, adâncind criza în care s-a afundat de câteva etape.

A fost al treilea insucces consecutiv „acasă”, după cele cu Universitatea Craiova și Gaz Metan Mediaș, între ele intercalându-se un egal la Arad, cu UTA, dar și acela obținut chinuit, deși la pauză giuleștenii au condus cu 2-0.

ADVERTISEMENT

Alexandru Dandea s-a făcut de râs la golul înscris de FC Voluntari. Cum l-a ironizat Basarab Panduru

Rapid a avut o prestație foarte ștearsă în meciul cu FC Voluntari, iar victoria oaspeților nu poate fi pusă la îndoială. Ea a fost facilitată și de absențele din tabăra giuleștenilor, cele ale căpitanului Cristian Săpunaru și ale lui Dragoș Albu cântărind cel mai mult.

De altfel, unul dintre cei mai criticați fotbaliști giuleșteni în meciul de vineri seara a fost Alexandru Dandea, înlocuitorul lui Săpunaru, care a greșit la unicul gol al meciului marcat de Vadim Rață în minutul 24. În timp ce mijlocașul ilfovean deschidea scorul, Dandea căuta disperat mingea în dreapta și stânga, dând impresia că nu știe unde se află.

ADVERTISEMENT

Faza tragicomică nu i-a scăpat lui Basarab Panduru, care l-a ironizat la final în analiza de la Telekomsport: „Nebunie! Nebunie! Săracul Dandea nu ştia pe unde e, săracul Grigore nu ştia ce face. Numai pe Raţă nu l-a văzut. A trecut raţa pe lângă el. Bine că nu e vânător, că nu împuşca nimic”, a spus Panduru.

Și președintele Daniel Niculae a recunoscut superioritatea adversarilor: „Dacă jucam încă două zile, tot nu marcam!”

Victoria celor de la Voluntari a fost una meritată, lucru recunoscut chiar de președintele giuleștean Daniel Niculae. „De ce ne-a fost frică, n-am scăpat. Știam că victoriile aduc victorii, dar când pornim spirala negativă nu se mai oprește. Trebuie să ne trezim, să revenim cu picioarele pe pământ, pentru că ne așteaptă un meci greu la Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Poate am fost și puțin infatuați după primele meciuri. Două zile dacă mai jucam cu FC Voluntari nu dădeam gol. Ne-a lipsit acea agresivitate pozitivă”, a spus Daniel Niculae la finalul partidei de pe Arena Națională.

Totuși, în ciuda înfrângerii și a seriei de rezultate negative, oficialul giuleștean susține că nu se pune problema demiterii antrenorului Mihai Iosif: „Trebuie să fim mai umili, mai modești, să muncim mai mult. După meciul cu Sepsi vine acea perioada de pauză. Vom vedea ce am făcut bine și ce nu.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să judecăm la cald. E important să oprim această perioadă negativă cu un rezultat pozitiv. Mihai Iosif nu depinde de rezultatul de la Sfântu Gheorghe.”

Mihai Iosif, nervos după eșecul suferit cu FC Voluntari: „Am făcut cel mai slab meci din acest campionat”

Eșecul suferit în fața lui FC Voluntari nu i-a picat foarte bine nici antrenorului MIhai Iosif, care s-a arătat extrem de nervos la finalul întâlnirii cu ilfovenii.

„Am făcut cel mai slab meci din acest campionat, nu caut scuze, jocul a fost penibil. În primul rând, le-am spus jucătorilor că dacă ne uităm la orice repriză de până la meciul cu Craiova, vom vedea diferență mare de agresivitate, de dorință și de a pune în practică ce lucrăm la antrenament.

Nu trăim din amintiri, trebuie să ridicăm capul din pământ și să muncim mai mult. Trebuie să ne uităm fiecare în oglindă, inclusiv eu, și să ne gândim ce putem face mai bine.

Nu sunt eu nici Guardiola sau Mourinho, dar a contat într-o oarecare măsură că au fost și etapele alea de suspendare. Unii așteaptă să murim, din păcate chiar rapidiști, dar una e una, alta e alta”, a spus tehnicianul giuleștenilor.

ADVERTISEMENT