Sport

Jucătorii Rapidului se umplu de bani dacă iau titlul în SuperLiga! Anunţul finanţatorului: “Majoritatea au primă de campionat!”. Video exclusiv

Jucătorii Rapidului trag tare în lupta la titlu. Dacă reuşesc "miracolul", giuleştenii se pot umple de bani în anul centenarului. Victor Angelescu a făcut anunţul.
09.02.2023 | 10:30
Jucatorii Rapidului se umplu de bani daca iau titlul in SuperLiga Anuntul finantatorului Majoritatea au prima de campionat Video exclusiv
Jucătorii Rapidului se umplu de bani dacă iau titlul în SuperLiga! Anunţul finanţatorului: "Majoritatea au primă de campionat!". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a început în forţă a doua parte a sezonului cu 7 puncte adunate în primele trei etape. Marko Dugandzic are două hattrick-uri la activ în 2023 şi giuleştenii sunt pe podium, la doar cinci puncte de liderul CFR Cluj.

Jucătorii Rapidului se umplu de bani dacă iau titlul în SuperLiga

Unul dintre finanţatorii Rapidului, Victor Angelescu, a declarat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că echipa sa nu este între favoritele la titlu, dar a recunoscut că majoritatea jucătorilor giuleşteni au prime la campionat:

ADVERTISEMENT

“Vreau să avem punctele necesare pentru play-off şi mai avem nevoie de 3 puncte, probabil. Apoi, să încheiem pe un loc cât mai bun. Şi mă puteţi întreba din nou, când ajungem acolo.

Speranţă a fost şi la începutul campionatului. Să vedem cu câte puncte încheiem campionatul regulat şi vom vedea câte puncte vom avea. Rămâne de văzut dacă ne vom gândi la titlu după aceste şase etape.

ADVERTISEMENT

“Majoritatea cred că au primă de campionat”

Cred că sunt anumiţi jucători cu primă de titlu. Majoritatea cred că au primă de campionat. Nu pot să spun că ne gândim sau că este un obiectiv. Nu avem prima şansă, nici a doua. Şi atunci nu pot să spun că este obiectivul meu principal.

Normal că ne-am dori să luăm titlul. Nu pot să zic că este surprinzător ce face Dugandzic, dar nu pot să zic că m-aş fi aşteptat să dea atâtea goluri. Am dat o sumă importantă pe el, dar ne-a întrecut aşteptarea. Până acum este o revelaţie”, a spus Angelescu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Revenire importantă: “Papeau va putea să reintre în două săptămâni”

Victor Angelescu le-a mai dat o veste bună fanilor şi anunţă că Jayson Papeau ar putea reveni într-un meci oficial peste două săptămâni, după ce s-a recuperat complet la ruptura de ligamente încrucişate:

“Papeau va putea să reintre în două săptămâni, să joace la un meci oficial. Este deja la antrenamente”, a spus Angelescu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Rapid este pe locul trei cu şase etape înainte de finalul sezonului regulat. Giuleştenii au cinci puncte mai puţin decât liderul CFR Cluj. Vineri, de la ora 20:00, echipa lui Adi Mutu joacă pe teren propriu cu FC U Craiova.

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT