Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Jucătorii României au început fiesta pe gazon după 3-0 cu Ucraina! Ce s-a întâmplat la finalul meciului. Foto+video

Jucătorii României au început fiesta pe gazon după victoria fabuloasă cu Ucraina, scor 3-0. La finalul meciului, "tricolorii" au cântat alături de fanii din tribune.
Jucatorii Romaniei au inceput fiesta pe gazon dupa 30 cu Ucraina Ce sa intamplat la finalul meciului Fotovideo
Jucătorii României au început fiesta pe gazon după 3-0 cu Ucraina! Ce s-a întâmplat la finalul meciului. Sursa: Fanatik
ADVERTISEMENT

Naţionala României a obţinut o victorie istorică împotriva Ucrainei, scor 3-0. Nicu Stanciu, Răzvan Marin şi Denis Drăguş au marcat golurile unui succes care ne aduce a doua victorie în istorie la Euro.

Jucătorii României au început fiesta pe gazon după 3-0 cu Ucraina! Ce s-a întâmplat la finalul meciului

La finalul confruntării, “tricolorii” au pornit fiesta pe gazon. Nicu Stanciu şi Ianis Hagi au dat tonul cântecelor, iar jucătorii lui Edi Iordănescu au celebrat acest succes alături de “zidul galben” de la Munchen.

ADVERTISEMENT

Toată echipa României s-a strâns în faţa peluzei şi a cântat: “Cine sare, România e!”, iar apoi Ianis Hagi a luat portavocea şi a scandat alături de fani: “România, Ale! România, Ale! România, Ale! Hop, hop, hop”.

Edi Iordănescu: “A fost generația de aur, aceasta nu e din niciun metal! E generația de suflet!”

Edi Iordănescu a declarat la final că actuala generaţie a României poate fi numită “Generaţia de Suflet”. Totuşi, selecţionerul îndeamnă la calm şi spune că echipa trebuie să continue pe acest trend:

ADVERTISEMENT

“E o zi memorabilă, romanii au fost prezenți în număr mare, ma simt coplesit. Le mulțumesc și romanilor din tara, sunt convins că sunt fericiți. Dacă pana acum mai aveați dubii sper ca acum ma credeti: echipa aceasta are o inima mare!

Vă rog ceva: am văzut ca începe sa fie numita în fel și chip generația aceasta, încetați! Nu o numiți în niciun fel! A fost generația de aur, aceasta nu e din niciun metal! E generația de suflet! Nu a mai existat vreo echipă cu un suflet atât de mare!

ADVERTISEMENT

Generația aceasta nu are limite! Băieții aceștia au alergat incontinuu, pana când nu i-au mai ținut picioarele și a trebuit sa ii schimbam. E meritul lor total, eu le sunt recunoscător și le mulțumesc!”, a spus Edi Iordănescu.

Bucuria jucătorilor lui Edi Iordănescu. Sursa: Fanatik
Bucuria jucătorilor lui Edi Iordănescu. Sursa: Fanatik

Stanciu: “Am văzut mulți romani pe străzile din Munchen și în alte orașe din Germania, e miraculos!”

Nicu Stanciu a fost ales cel mai bun fotbalist al meciului cu Ucraina. Căpitanul a făcut la final o reverenţă fanilor naţionalei României, spunând că tricoul naţionalei înseamnă totul pentru el:

ADVERTISEMENT

“Nu vom face nicio petrecere după aceasta victorie, ne gândim doar la meciul cu Belgia. A fost ceva unic, nu am mai simțit în viata mea asa ceva! Cred ca 50.000 de oameni cantau imnul! Ii priveam pe tata, pe soție, pe fratele meu mai mic și aveam lacrimi în ochi.

Am văzut mulți romani pe străzile din Munchen și în alte orașe din Germania, e miraculos! Sper ca le-am făcut o bucurie mare. Sa sărbătorească victoria! E doar a doua în istoria României la un Euro! E golul carierei mele.

Acest tricou înseamnă totul pentru mine, nu mi-am dorit mai mult de atât în viata! Rațiu a pus mâinile în cap la gol, asa se bucura el. Andrei e fratele meu și îl iubesc!”, a spus Stanciu la final.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la EURO 2024.

Jucătorii României au început fiesta pe gazon după 3-0 cu Ucraina! Ce s-a întâmplat la finalul meciului

ADVERTISEMENT
1,62 este cota oferită de BETANO pentru „2 solist” în meciul Austria - Franța