Fotbal intern

Cristescu, aproape să fie LINŞAT: “DĂ-NE, BĂ, BANII!”

Promisiunile repetate şi nerespectate ale celor doi patroni ai Rapidului, Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir, au creat din aceştia persoane hulite de întreaga suflare vişinie, dar mai ales de...
29.04.2014 | 20:22
Cristescu aproape sa fie LINSAT DANE BA BANII

Promisiunile repetate şi nerespectate ale celor doi patroni ai Rapidului, Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir, au creat din aceştia persoane hulite de întreaga suflare vişinie, dar mai ales de către fotbaliştii feroviari.

Relaţia tensionată dintre conducere şi jucătorii Rapidului a atins punctul culminant la antrenamentul de marţi al formaţiei giuleştene! Nicolae Cristescu şi-a făcut apariţia la baza ProRapid, moment care a stîrnit nemulţumirea elevilor lui Viorel Moldovan, care erau în mijlocul şedinţei de pregătire. La apariţia acţionarului, jucătorii au izbucnit în fluierături la adresa lui Cristescu, iar unii dintre ei chiar au dorit să alerge după el să îl tragă la răspundere pentru situaţia în care a ajuns clubul feroviar. “Dacă nu era Moldovan cu staff-ul său, îl linşam acolo! Nimeni nu ştie prin ce situaţie trecem, toţi ştiu doar să critice! Ne-am săturat de ei, nu şi-au respectat nici măcar o promisiune făcută!”, au dezvăluit, pentru FANATIK.RO, fotbalişti ai formaţiei giuleştene.

“Ce faci, mă, ai venit să iei bani?”

Nemulţumirea elevilor lui Viorel Moldovan survine după episoadele negative petrecute în sînul echipei, dar mai ales după evenimentele relatate de către FANATIK.RO, cînd Cristescu a plecat cu tacîmurile de la baza ProRapid, iar Zamfir a plecat în vacanţă în insoritul Dubai tocmai în momentul în care preşedintele clubului, Nicolae Manea, alerga să obţină semnătura jucătorilor că amîna clubul în privinţa restanţelor financiare. Astfel, apariţia lui Cristescu după multe luni de absenţă a fost surprinzătoare pentru jucători, care l-au taxat imediat. “Ce faci, mă, ce cauţi aici? Iar ai venit să iei bani din club? Nu mai ai deloc? Banii, bă, banii, da-ne banii! Tu şi cu Zamfir aţi dus clubul în faliment!”, a fost o parte a acuzelor aduse lui Cristescu. Situaţia, alarmantă în sinea ei, a rămas fără finalitate, Cristescu grăbind pasul şi dispărînd în baza de antrenament! Şi, implicit, refuzînd încă o dată dialogul cu jucătorii!

Rapid şi-a mai găsit un sponsor: Daniel Niculae!

Singura parte pozitivă în toată situaţia generală a Rapidului este emulaţia incredibilă creată între jucători, staff şi marea masă a suporterilor giuleşteni, care reuşesc să menţină brandul echipei în prim plan. O nouă dovadă a situaţiei existente şi a respectului reciproc între fotbalişti este dorinţa lui Niculae de a-şi recompensa  colegii după victorii. “Nico îşi împrumută colegii cu bani, dar le şi dă, cu titulatura de primă, cîte 200-300 de lei după un rezultatul bun. Mai mult, le-a spus că atunci cînd va încasa banii promişi pe cele trei luni de contract, aproximativ 20.000 de euro, îi va împărţi între fotbalişti”, au încheiat sursele echipei.

Tags: