Video. Jucătorii Stelei se implică într-un caz umanitar pentru o fetiţă de 4 ani

Gabriel Esanu   
în Fotbal intern
19/03/2018, 21:34
Video. Jucătorii Stelei se implică într-un caz umanitar pentru o fetiţă de 4 ani GALERIE FOTO

Florin Răsdan, fotbalist pe care Steaua l-a transferat în această iarnă, de la Concordia Chiajna, a distribuit postarea în care este prezentată situaţia Mariei şi face apel la toţi fanii formaţiei din Ghencea, dar şi la alţi cunoscuţi, pentru a contribui la cauză.

Maria, care astăzi a împlinit 4 ani, are nevoie de un set de injecţii prin care să i se vor introduce celule stem, dar procedeul care se poate face în Turcia costă aproximativ 65.000 de euro. Până acest moment au fost strânşi 6.500 de euro din această sumă. Fata şi tatăl ei au fost deja la Istanbul unde au primit vestea că organismul ei ar fi compatibil pentru aceste injecţii.

Florin Răsdan, Kasse Kamara şi Alin Predescu sunf fotbaliştii Stelei care au vizitat-o pe Maria de ziua ei şi i-au oferit un tort. Iată mesajul pe care cei trei fotbalişti ai “roş-albaştrilor” l-au postat pe paginile lor de Facebook.

SHARE VA ROGGGGGGG!!!!!!!!!! Astăzi este despre Maria, un copil încercat de soarta, un suflet minunat care astăzi împlineşte 4 ani şi care îşi doreşte sa ducă o viaţa fericita. Haideţi, noi, adevaratii stelişti şi voi, toţi oamenii sa o ajutam pe Maria. Steaua este o familie mare, ajuta oamenii şi nu întoarce spatele. Va rog frumos nu Închideţi ochii, s au strâns 6.500 euro din 65.000, sunt sigur ca familia noastră împreuna cu voi, aducem speranţa unei alte familii. STEAUA SUNTEM NOI! RO35BRDE441SV06965484410 (LEI) BRD : Oprea Gabriel-Daniel ( tatăl) RO14BRDE410SV98691214100 ( EUR) BRD : OPREA GABRIEL-DANIEL (TATĂL) Cod BRDEROBU SWIFT Cod BRDEROBUXXX BIC Sau în strângerea de fonduri: https://www.facebook.com/donate/1686222181436942/

Prezentarea cazului Mariei

 

Bună ziua tuturor.Maria este o fetiţă de 4 anişori care a fost diagnosticată cu tetrapareză spastică,fiind născută prematur la 26 de săptămînii de sarcină,având 1150g.Această boală nu îi permite sa-şi susţină singurică capul,să stea în fund,să vorbească sau alte lucruri obişnuite pentru un copil de 4 ani.Medicii din România au fost sceptici cu privire la posibilitatea de recuperare a Mariei,unii dintre aceştia susţinând familiei că e posibil pînă la vîrsta de 20 ani sa înceteze din viaţă,altii afirmând că nu se va recupera niciodată.Însă pentru Maria există o şansă in Turcia,unde i se pot face injecţii cu celule stem,micuţa putând să se recupereze cu ajutorul acestor injecţii.Tatal a fost plecat cu micuţa in Turcia 3 zile,în Istanbul la LIV HOSPITAL ,pentru a avea acordul medicilor de acolo că fetiţa este compatibilă cu aceste injecţii.Şi din 4 copii care au fost in acele zile,doar Mariei i s-a oferit şansa la o viaţă normală.Vestea a sosit ca o binecuvântare pentru noi toţi,însă costul injectiilor,fizioterapiei şi a altor detalii semnificative ajunge la suma de 65880 de euro,o sumă mult prea mare pentru noi.Cazul Mariei este cu atât mai special cu cât aceasta este în îngrijirea tatălui şi a bunici paterne,mama ei abandonând-o la 5 luni.De aceea vă rugam din suflet,împreună putem să o ajutăm pe Maria să ducă o viaţă normală.” DAR DIN DAR SE FACE RAI”Iar pentru Maria Raiul înseamnă să meargă,să spună TE IUBESC” să alerge împreună cu verişorii ei şi să facă lucruri pe care în mod normal un copil de vârstă ei le face de mult timp.Pentru noi contează orice banut strâns,înseamnă încă o zi de speranţă,aşa ca va rugam DONAŢI PENTRU MARIA!!!Vă multumim din suflet.

Închide ×