Jucătorii tineri pe care trebuie să îi ai în echipa ta la football fantasy în returul sferturilor Uefa Champions League!

15.04.2019 | 15:23
Jucatorii tineri pe care trebuie sa ii ai in echipa ta la football fantasy in returul sferturilor Uefa Champions League

Oare ce ne vor pregăti retururile din sferturile Ligii Campionilor? Avem de văzut 4 meciuri din care nu știm exact după manșa tur cine e sigur calificată mai departe, nici măcar Liverpool, cu acel 2-0 obținut pe stadion propriu. Fotbalul e surprinzător și chiar ăsta este farmecul lui.

Până la fluierul de început al returului, pregătește-ți echipa la FootballCoin pentru competiția gratuită dedicată serii de marți și cea de miercuri. Noi avem 5 variante pentru echipa ta, fotbaliști pentru care trebuie să eliberezi un loc în lotul tău. Citește, inspiră-te, apoi baftă la football fantasy!

Frenkie de Jong – Ajax Amsterdam

Ținem pumnii strânși pentru de Jong, care a ieșit accidentat în meciul lui Ajax din weekend, jucat cu Excelsior. Zvonurile ne-au ajuns la urechi cu vestea că el o să joace în partida cu Juventus, fiind vorba doar de o accidentare ușoară. Dacă e adevărat, și așa sperăm, e ceva clar că trebuie să îi ai în echipa ta. “Nu l-am putut opri” a declarat Allegri după meciul tur din UCL. În întâlnirea cu Juventus, jucătorul de 21 de ani a egalat un record deținut până acum de Sergio Busquets. De Jong este acum cel mai tânăr jucător din istoria Ligii Campionilor cu cel puțin 117 atingeri ale mingii într-un meci din sferturi, semifinale sau finală. 91,8% pase reușite a fost procentajul olandezului în partida cu italienii, reușind și 6 tackle-uri și 3 intercepții. “De Jong a dus Juventusul la disperare” scria în titlul ziarul De Telegraaf.

„Un talent enorm, un nebun, cel mai bun jucător din Olanda și, cu mingea la picior, probabil unul dintre cei mai buni jucători din Europa.” Așa îl descrie Rafael van der Vaart pe de Jong, jucător care a adunat în acest sezon de Eredivisie 4 goluri și 3 assist-uri.

Ajuns la Ajax de la Willem II în 2015 pe 1€, plus 10% dintr-un viitor transfer, olandezul va pleca în vară la Barcelona pe o sumă de 86 de milioane de euro. Până atunci, să vedem returul cu Juventus. Îi va duce din nou la disperare pe Ronaldo și ai lui?

Marcus Rashford – Manchester United

Cu 6 luni mai mic decât Frenkie de Jong, Rashford este un alt jucător minune al fotbalului european. De la 7 ani în tricoul clubului din Manchester, Marcus are o istorie interesantă în ceea ce privește debuturile lui în culorile diavolilor roșii: a marcat o dublă la debutul în echipă, într-un meci din Europa League în 2016, o dublă în primul meci jucat pentru United în Premier League împotriva lui Arsenal, în primul derby din Manchester în care a intrat pe teren și în primul meci de UCL în care a evoluat. Mai mult decât atât, Rashford a înscris și în primul meci jucat pentru echipa națională a Angliei, devenind cel mai tânăr jucător englez care a marcat în primul său meci internațional la echipa de seniori.

Rashford are 233 de puncte la FootballCoin, clasându-se pe locul 2 în echipa lui, după Paul Pogba. Englezul are 2 goluri și 1 assist până acum în UCL, marcând un gol cu Valencia în grupe și unul cu PSG, în optimi. În Premier League, Marcus a adunat 10 goluri și 7 assist-uri în acest sezon.

Marți, United reîntâlnește Barcelona, după 1-0 pentru catalani în tur, pe Old Trafford. După o a doua repriză în care băieții lui Solskjær au fost mai agresivi decât Messi și compania, meciul s-a încheiat trimițând speranțele fanilor pe Camp Nou, acolo unde Rashford și Pogba trebuie să facă uitată informația principală din meciul tur: niciun șut pe spațiul porții. Rashy a ratat pe Old Trafford, chinuindu-și și mai mult fanii. Poate revanșa se va întâmpla marți, pe Camp Nou al viselor tuturor celor care țin cu Manchester United.

Davinson Sánchez – Tottenham

Cu un penalty apărat de Hugo Lloris, Tottenham a câștigat cu 1-0 manșa tur din sferturile UCL în fața colegilor de Premier League, Manchester City, cu golul victorios al lui Son. Calificarea nu este jucată, normal, urmând 90 de minute în care Aguero are de luat o revanșă, pe teren propriu.

Davinson Sánchez este jucătorul fresh și tânăr, de 22 de ani, pe care poți să-l iei în echipa ta de la Tottenham, el fiind și transferul record realizat de Spurs, cumpărându-l în 2017 de la Ajax cu 42 milioane de lire. În octombrie 2013, Sánchez își făcea debutul în fotbalul columbian, la echipa mare a lui Atletico Nacional. În iunie 2016, după ce Barcelona, Ajax și Flamengo s-au declarat interesate de el, columbianul a ales Ajax, știind sigur că acolo poate juca în prima echipa. După doar un sezon, Davinson Sánchez ajunge în Premier League, semnând un contract până în 2024.

În acest sezon, columbianul are un gol și un assist în Premier League și 6 meciuri jucate în Liga Campionilor, în care a adunat 201 puncte la football fantasy. Concluzia e ca are timp de demonstrat în tricoul lui Spurs și în echipa ta la FootballCoin.

Leroy Sane – Manchester City

Fotbalistul neamț are 23 de ani și și-a început povestea la City în 2016, după ce a fost transferat de la Schalke pentru un fee de 37 milioane de lire. Cu 9 goluri și 10 assist-uri adunate în Premier League, Leroy trebuie să fie un must în echipa ta pentru returul sferturilor din UCL. În această competiție, fotbalistul a înscris 4 goluri, 2 fiind chiar în poarta fostei lui echipe, Schalke, cu care City s-a întâlnit în grupe.

Manchester City a pierdut turul în fața lui Spurs, dar așa cum a declarat chiar Son, marcatorul unicului gol din meci, nu e încheiată situația, pentru că întotdeauna ai de jucat un meci acasă și unul în deplasare. Urmează cel de acasă pentru City, acolo unde Pep și ai lui speră ca suporterii să-i susțină în fiecare minut al partidei.

Leroy Sane a dat un gol incredibil în meciul tur cu Shalke, din lovitură liberă, când nimeni nu se aștepta. Mai ales pe un stadion unde Sane avea o istorie, în Gelsenkirchen. Așa că orice se poate întâmpla miercuri, când nu te aștepți, pe un stadion unde Sane își scrie acum istoria care poate avea un capitol special: câștigarea trofeului Champions League.

Trent Alexander-Arnold – Liverpool

“Vreau să fiu o legendă” spunea Trent într-un interviu mai vechi. Iar la numai 20 de ani, englezul are toate calitățile pentru a deveni una dintre legendele care pot câștiga titlul în Anglia, după atât de mulți ani de așteptare. Produs al academiei lui Liverpool, Alexander-Arnold și-a făcut debutul în tricoul cormoranilor în 2016, la 18 ani. La nivelul naționalei, a evoluat la toate echipele de junior, debutând și în echipa mare în iunie 2018.

Pe 27 februarie 2019, Trent a devenit cel mai tânăr jucător care a reușit 3 assist-uri într-un singur meci de Premier League, în victoria de 5-0 a lui Liverpool cu Watford. Englezul este un jucător tehnic, inteligent și cu o forță mare în atac, în acest sezon de Premier League reușind un gol și 7 assist-uri. În Champions League a strâns 312 puncte la football fantasy, reușind un assist chiar în meciul tur cu Porto, încheiat cu scorul de 2-0 pentru echipa lui Jürgen Klopp.

Éder Militão – FC Porto

Jucătorul brazilian care a ajuns la Porto în august, 2018, va face pasul către Real Madrid după terminarea acestui sezon. Până atunci, fundașul central de 21 de ani are timp să lase suporterilor lui Porto o amintire frumoasă. Crescut în academia clubului Sao Paolo, Éder Militão a petrecut 8 ani acolo, apoi a fost cumpărat de Porto. A reușit primul lui gol pentru formația portugheză în Champion League, în meciul de acasă din grupe în care a întâlnit-o pe Schalke și a învins-o cu 3-1.

Brazilianul are 238 de puncte adunate la FootballCoin, iar meciul retur cu Liverpool poate adăuga câteva în statistica lui. Va fi o partidă dificilă, chiar dacă jucată pe teren propriu. Porto a ajuns în sferturi după ce a trecut de Roma și, dacă vă aduceți aminte, nici cu italienii nu au câștigat primul meci. Rămâne de văzut, de jucat și de marcat goluri. Iar de calificat, să o facă cea mai bună echipă.