Sport

Jucătorii Universității Craiova au animat Centrul Vechi al Băniei. Ce a spus Sorin Cârțu despre partida cu Sepsi

După două deplasări, publicul din Bănie s-a revăzut cu jucătorii Universității Craiova, dar de această dată nu pe stadionul „Ion Oblemenco”, ci în Centrul Vechi al orașului.
26.10.2022 | 21:51
Jucatorii Universitatii Craiova au animat Centrul Vechi al Baniei Ce a spus Sorin Cartu despre partida cu Sepsi
Jucătorii Universității Craiova au animat Centrul Vechi al Băniei. Ce a spus Sorin Cârțu despre partida cu Sepsi. sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Înaintea confruntării cu Sepsi Sfântu Gheorghe din SuperLigă, Elvir Koljic, Raul Silva și Sorin Cârțu s-au întâlnit cu suporterii Universității Craiova. Fanii din Bănie au fost nerăbdători să își vadă favoriții, după două partide jucate în deplasare.

Sorin Cârțu și jucătorii Universității Craiova au animat Centrul Vechi al Băniei

Jucătorii Universității Craiova și Sorin Cârțu au fost luați cu asaltați de suporteri în Centrul Vechi al orașului. Raul Silva și Elvir Koljic sunt doi dintre cei mai iubiți jucători ai oltenilor, iar fanii „alb-albaștrilor” nu au ratat ocazia de a face poze și a obține autografe.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a pregătit o acțiune de selecție pentru Centrul de Copii și Juniori, iar cu această ocazia au venit Elvir Koljic, Raul Silva și Sorin Cârțu. Fanii „Științei” așteaptă ca atacantul bosniac să revină după accidentarea suferită și să marcheze în tricoul „juveților”.

Încă de la primii pași făcuți în Centrul Vechi al Craiovei, jucătorii formației din Bănie au fost înconjurați de suporteri. Zeci de copii s-au adunat în jurul celor doi fotbaliști ai formației din Bănie, la fel cum s-a întâmplat cu președintele oltenilor.

ADVERTISEMENT
Silva a fost înconjurat de suporterii Universității Craiova
Silva a fost înconjurat de suporterii Universității Craiova

FANATIK a suprins momentele în care președintele Universității Craiova a fost înconjurat de copii. Sorin Cârțu a vorbit despre acțiunea organizată de formația din Bănie și speră să îi vadă pe cât mai mulți dintre ei în tricoul „Științei”.

„O acțiune a clubului de popularizare a Centrului de Copii și Juniori, așa fel încât să vadă lumea viitorii fotbaliști ai Universității Craiova. Din toți care sunt aici sper să fie cât mai mulți, care să joace pentru culorile alb-albastre. Sunt acțiuni, care stimulează dragostea pentru aceste culori”, a declarat Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT
Sorin Cârțu a fost luat cu asalt de copii
Sorin Cârțu a fost luat cu asalt de copii

Sorin Cârțu, înainte de Sepsi OSK – Universitatea Craiova: „Este o echipă grea, care mușcă din adversar”

Pentru Universitatea Craiova urmează confruntarea cu Sepsi Sfântu Gheorghe, care este programată sâmbătă, de la 21:30. Sorin Cârțu se așteaptă ca oltenii să aibă un meci dificil împotriva trupei antrenate de Cristiano Bergodi.

„Este o perioadă bună de trei meciuri în care nu am pierdut, dacă luam în calcul și partida din Cupă. Victoria de la Arad și ce s-a întâmplat în etapa trecută, având în vedere că mai avem o restanță de jucat, mă fac să mă gândesc că dacă batem restanța recuperăm cinci puncte din handicapul pe care îl avem.

ADVERTISEMENT

Sperăm să fie cât mai bine, este foarte importantă partida cu Sepsi. Începe returul, sper să îl începem bine și să încercăm să câștigăm cele trei puncte sau măcar să nu pierdem. Și un meci de egalitate cu Sepsi este foarte bun, pentru că Sepsi este o echipă bună a campionatului. Sepsi este o echipă foarte grea, care mușcă din adversar și trebuie să fim pregătiți”, a declarat Sorin Cârțu.

„Avem speranțe că putem să recuperăm și să ne relansăm în atingerea obiectivelor”

După finalul turului de campionat, Universitatea Craiova se clasează pe poziția a patra în clasamentul din SuperLigă, cu 24 de puncte. Președintele oltenilor speră  ca „Știința” să obțină cât mai multe puncte până la sfârșitul sezonului regulat, pentru a-și atinge obiectivele produse în acest sezon.

„Suntem într-o luptă cu ei și alte echipe, care își doresc play-off-ul și își doresc meritat, pentru că și Sepsi a arătat asta în prima parte a campionatului. Un tur de campionat care nu s-a terminat cum am vrut noi, dar avem speranțe că putem să recuperăm și să ne relansăm în atingerea obiectivelor de la începutul strategiei, pe care am făcut-o pentru acest sezon.

Este prematur să vorbesc despre ce echipe o să fie în play-off. Sunt multe schimbări față de anul trecut și va fi o luptă mare în acest retur, dar trebuie să fim pregătiți și să plecăm cât se poate de hotărâți. Orice este posibil, să vedem cum se recuperează puncte și ce parcurs avem și atunci poți să te gândești la obiectivele propuse”, a spus președintele Universității Craiova.


  • Cota BETANO pentru U Craiova: 3,15 este cota pentru „2 solist” la Sepsi – U Craiova Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT