Fotbal intern

Jucătorii Universității Craiova, avertizați înainte de meciurile cu FCSB și CFR Cluj: „Pot strica totul!” Exclusiv

04.04.2021 | 09:24
Jucatorii Universitatii Craiova avertizati inainte de meciurile cu FCSB si CFR Cluj Pot strica totul Exclusiv
ADVERTISEMENT

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova este capul de afiș al primei runde de după pauza provocată de meciurile echipei naționale. Chiar dacă spune că jocul este important, fostul fotbalist al Craiovei și al bucureștenilor, Mihăiță Pleșan, consideră că nu va fi decisiv în bătălia pentru campionat, mai ales că în scurt timp va începe play-off-ul.

Pleșan a recunoscut că Marinos Ouzounidis a schimbat stilul de joc al oltenilor și că echipa se află pe un drum bun, însă eventualele înfrângeri cu FCSB și CFR Cluj în ultimele două runde ale sezonului regulat ar produce un scurtcircuit care ar fi cu greu reparat.

ADVERTISEMENT

Ultima victorie a „alb-albaștrilor” la București datează din 1989, astfel că au trecut mai bine de trei decenii de când Craiova nu a mai simțit gustul victoriei pe terenul marilor rivali.

Mihăiță Pleșan îi avertizează pe jucătorii Universității Craiova înainte de meciurile cu FCSB și CFR Cluj: „Pot strica totul dacă pierd!”

Jocul prestat de craioveni în mandatul lui Marinos Ouzounidis este pe placul fostului internațional, însă Pleșan spune că Marinos Ouzounidis ar avea foarte mult de muncă dacă echipa ar pierde derby-urile cu FCSB și CFR Cluj: „Mie, personal, îmi place cum arată Universitatea Craiova. Stă foarte bine în teren, primește gol foarte greu, ceea ce este foarte bine. Este pe un trend bun, dar vin două meciuri care pot strica totul,” a declarat Mihăiță Pleșan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Partida cu „roș-albaștrii” este foarte importantă în economia play-off-ului, dar nu este decisivă pentru stabilirea unei favorite la campionat:  „E un meci interesant, care îți poate arăta unde ești, mai ales după victoria FCSB-ului cu CFR Cluj. Sunt două echipe care trag la campionat, dar nu cred că este decisiv, deoarece vine play-off-ul. Acolo se va da lupta. Aici, dacă câștigi, e un punct jumătate.

Îmi place mult cum arată Universitatea Craiova. Sunt două partide care îți pot arăta valoarea și să-ți ridice sau să-ți scadă moralul. Se poate întâmpla să le câștigi pe ambele sau să le pierzi și să ai de muncă din nou cu refacerea moralului,” a mai declarat jucătorul care a făcut meciul vieții într-un amical dintre România și Germania, încheiat cu victoria „tricolorilor”, scor 5-1.

ADVERTISEMENT

Ce atuu are FCSB în lupta pentru titlu: „Arată foarte bine de la mijloc în sus”

FCSB face un campionat destul de bun până în acest moment, iar evoluția jucătorilor lui Anton Petrea este datorată și pregătirii fizice pe care a impus-o Thomas Neubert, preparatorul fizic german.

„FCSB arată bine de la mijloc în sus. Se vede că sunt foarte bine pregătiți. Când un jucător e foarte bine pregătit, el poate face legea la noi în campionat, mai ales dacă are și ceva valoare.

ADVERTISEMENT

La ei se vede că există o pregătire foarte bună și știu că au și condiții, cum, de asemenea, are și Universitatea Craiova. Să vedem cum au gestionat echipele această pauză, mai ales că până acum s-a jucat din trei în trei zile,” a mai adăugat Mihăiță Pleșan pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 2,10 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT