Sport

Jucătorii Universității Craiova, cadouri pentru elevi înaintea meciului cu Farul: „Ne-am bucurat alături de ei în prima zi de școală”

Înaintea partidei Universitatea Craiova - Farul Constanța, elevii lui Mirel Rădoi le-au oferit eșarfe și orare elevilor din Bănie în prima zi de școală.
05.09.2022 | 16:35
Jucatorii Universitatii Craiova cadouri pentru elevi inaintea meciului cu Farul Neam bucurat alaturi de ei in prima zi de scoala
Jucătorii oltenilor, atenți cu elevii din Bănie înainte de Universitatea Craiova - Farul Constanța: „Ne-am bucurat alături de ei în prima zi de școală”. sursă foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Jucătorii formației din Bănie i-au întâmpinat pe elevii din Bănie în prima lor zi de școală. Pentru Universitatea Craiova urmează confruntarea cu Farul Constanța, care este programată luni, ora 21:30, pe stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu-Severin.

Jucătorii „juveților”, atenți cu elevii din Bănie înainte de Universitatea Craiova – Farul Constanța: „Ne-am bucurat alături de ei de prima zi de școală”

Universitatea Craiova a organizat două acțiunii cu ocazia deschiderii noului an școlar în liceele din Bănie. Ștefan Baiaram, Ante Roguljic, Raul Silva și Paul Papp au fost jucătorii Universității Craiova care i-au întâmpinat pe micuții fani ai „Științei”.

ADVERTISEMENT

Fundașul oltenilor în vârstă de 32 de ani, Paul Papp, și-a amintit de emoțiile pe care le-a trăit în prima zi de școală: „Am avut emoții și mi-a fost dor să pășesc în curtea unei școli. Mă simt bine, mă simt în largul meu. Îmi aduc aminte de prima zi de școală, știu că mersesem cu mama mea și trebuia să fiu la prezență la 9. Știu că am stat în fața școlii 30-40 de minute și am început să plâng, pentru că nu voiam să merg la școală.

Anii au trecut și acum mă bucur că sunt aici lângă ei, este foarte bine. Am fost un elev cuminte și silitor, am fost între șase și șapte. Emoțiile au fost mai mari când mi-am dus copii la școală. Nu credeam că o să mă cuprindă emoțiile, dar și la cei mai duri se întâmpla asta.

ADVERTISEMENT

Sunt și un tip sensibil, pun foarte multe lucruri la suflet. A fost bine, ne-am bucurat alături de ei în prima zi de școală. Sper că le-am transmis și din emoțiile mele. Sper să aibă un an bun, plin de realizări”, a spus fundașul Universității Craiova.

Paul Papp, despre Giedrius Arlauskis: „Am ținut legătura și este prietenul meu. Are un mare caracter”

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Giedrius Arlauskis se va transfera la Universitatea Craiova. Fostul său coleg de la FCSB, Paul Papp, speră ca portarul lituanian să îi ajute pe olteni în următoarele partide din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Sperăm să câștigăm meciul de astăzi. Cel mai important este meciul din această seară și vom vedea ce va fi pe viitor. Vom pregătii meciurile foarte bine, la victorie. Noi ne cunoaștem de mult timp, am ținut legătura și este prietenul meu. Are un mare caracter., contează să ne ajute”, a declarat Paul Papp.

„Îmi plăcea doar sportul, nu aveam altă materie preferată”

Noul „decar” al oltenilor, Ștefan Baiaram, a declarat că este fericit pentru că a petrecut prima zi de școală alături de elevii din Bănie. Jucătorul în vârstă de 19 ani al Universității Craiova a mărturisit că sportul a fost materia sa preferată în timpul școlii.

ADVERTISEMENT

„Ne bucurăm că le-am făcut o bucurie copiilor, că le-am adus zâmbetul pe buze înaintea începerii școlii. Nu am terminat de mult timp (n.r. școala). A fost o zi foarte fericită, cu emoții constructive și ne bucurăm că le-am adus și lor aceste emoții”, a declarat Ștefan Baiaram.

ADVERTISEMENT

„Veneam să fac sportul, doar sportul îmi plăcea. Îmi plăcea doar sportul, nu aveam altă materie preferată. Îi aștept să vină în număr cât mai mare, să ne susțină și să câștigăm cât mai multe puncte anul acesta”, a mărturisit jucătorul oltenilor.