Sport

Jucătorii Universității Craiova, cu gândul la barajul cu FC Botoșani după victoria cu Farul: ”Vrem să ajungem în Europa”

Universitatea Craiova a învins Farul în ultima etapă a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1, iar jucătorii lui Laurențiu Reghecampf sunt acum cu gândul la barajul cu FC Botoșani.
20.05.2022 | 23:40
Jucatorii Universitatii Craiova cu gandul la barajul cu FC Botosani dupa victoria cu Farul Vrem sa ajungem in Europa
Universitatea Craiova a învins Farul în ultima etapă a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1, iar jucătorii lui Laurențiu Reghecampf sunt acum cu gândul la barajul cu FC Botoșani. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Oltenii s-au impus cu 4-1 în fața formației lui Gheorghe Hagi și au un moral ridicat înaintea duelului ce-i poate duce în Conference League.

Jucătorii de la Universitatea Craiova, încrezători pentru barajul cu FC Botoșani

După victoria categorică în fața Farului Constanța, jucătorii Universității Craiova s-a declarat mulțumiți de faptul că au pus capăt seriei de înfrângeri și așteaptă cu încredere meciul de baraj cu FC Botoșani, programat vineri, 27 mai, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

”Mă bucur că am înscris, că mi-am ajutat echipa. Urmează barajul cu Botoșani, va fi foarte greu, dar vrem să ajungem în Europa. A fost un sezon mult mai bun și mă bucur foarte mult. Am lucrat din greu, Mister mi-a dat încredere, vorbește cu mine în fiecare zi și îmi spune ce să fac mai bine.

Îmi pare rău că am pierdut cupa și campionatul, știți că la Craiova e mereu presiune și sper ca de la anul să facem mai bine. Sunt sigur că dacă suporterii sunt aproape de noi, cum au fost și în seara asta, ne vom câștiga meciul.

ADVERTISEMENT

Nu mă gândesc la un transfer, mă gândesc să îmi fac treaba. Este foarte departe Fiorentina, trebuie să muncesc mai mult ca să fiu acolo. Nu pot să-mi dau cu părerea. Eu mă simt bine, dar e un alt nivel, trebuie să lucrez mai mult la forță”, a declarat Ștefan Baiaram.

Ce le-a cerut Reghecampf jucătorilor

La rândul său, fundașul Ștefan Vlădoiu a vorbit despre un sezon extrem de dificil, dar care poate fi salvat cu o calificare în Conference League după meciul decisiv cu FC Botoșani, care va avea loc la Craiova.

ADVERTISEMENT

”E o senzație unică pentru mine, e primul meu gol în Liga 1. Îi mulțumesc lui Baiaram pentru pasă. Ca atacant, singur cu portarul, e mai greu să te gândești să pasezi. Mister ne-a spus să ne gândim mai puțin la noi și să jucăm pentru echipă. A fost un sezon greu, trebuie să ne calificăm în Conference League.

Ne-am concentrat pentru meciul de azi, jucătorii voiau să vadă o victorie astăzi. Farul a pasat bine, a plimbat mingea, dar am înscris două goluri și ne-am făcut meciul ușor. Ne dorim să ne batem până în ultima clipă, ăsta e obiectivul, să nu mai existe această sincopă și să facem greșeli în ultimele etape”, a spus Vlădoiu.

ADVERTISEMENT

Ivan nu e marcat de eșecurile Universității

Desemnat de suporterii olteni cel mai bun jucător al Universității Craiova în acest sezon, atacantul Andrei Ivan nici nu se gândește că echipa sa poate rata Europa și anunță că sunt pregătiți să facă un meci mare cu Botoșani.

”Mister a vrut să odihnească mai mulți jucători pentru barajul cu Botoșani, mi-am făcut treaba și mă bucur mult. Trebuie să gestionăm cât mai bine, suntem pregătiți pentru acest meci și vrem să câștigăm.

Trebuie să fim puternici psihic, nu ne-a doborât cupa, așa a fost să fie, trebuie să ne pregătim pentru meciul cu Botoșani. Vom vedea ce va fi la anul. Sunt mulțumit, am înscris foarte multe goluri, mi-am ajutat echipa și vom vedea ce va fi la anul”, a afirmat Ivan.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Farul Constanța: 1,72 este cota pentru ”ambele echipe marchează sau peste 2.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT