Sport

Jucătorii Universității Craiova, dezamăgiți după remiza cu Chindia Târgoviște: „Nu e timp de plâns, mergem cu capul sus!”

Jucătorii Universității Craiova au fost dezamăgiți după remiza cu Chindia Târgoviște, scor 1-1, partidă în care au jucat cu un om în minus din minutul 69.
29.11.2022 | 21:26
Jucatorii Universitatii Craiova dezamagiti dupa remiza cu Chindia Targoviste Nu e timp de plans mergem cu capul sus
Jucătorii Universității Craiova, dezamăgiți după remiza cu Chindia Târgoviște. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Vladimir Screciu a fost jucătorul eliminat, iar Dan Nistor consideră că nu trebuie să fie pus la zid de către colegii săi.

Jucătorii Universității Craiova, dezamăgiți după remiza cu Chindia Târgoviște

Jucătorii Universității Craiova au fost dezamăgiți după un nou pas greșit în campionat, dar aceștia sunt încrezători pentru meciurile din perioada următoare, chiar dacă nu au reușit să câștige meciul cu Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

„Am avut ocazii mari, păcat că facem aceste greșeli, care la acest nivel te costă. Cred că meritam victoria. Trebuia să fie 2-0 și în 10 oameni trebuia să păstrăm rezultatul.

Screciu trebuie încurajat, e un copil, avem mare încredere în el că nu va mai face aceste greșeli în viitor. Din punctul meu de vedere, vreau să intrăm în play-off, după vom vedea câte puncte vom face și cum ne vom descurca.

ADVERTISEMENT

Vom vedea, astăzi a fost ultima etapă din tur, practic, pentru că a fost o restanță. Ne va aștepta un meci greu sămbătă, trebuie să ne concentrăm.

Suntem bărbați și asta e cel mai important. Atmosfera a fost bună întotdeauna la echipă”, a spus Dan Nistor la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

„Nu e timp de plâns!”

Alexandru Crețu, autorul golului, a vorbit și el despre remiza de la Ploiești, cu Chindia și le transmite colegilor săi că nu este timp de plâns și că trebuie să se pregătească mult mai bine pentru derby-ul orașului Craiova, cu FC U.

„Este un rezultat care nu ne ajută prea mult, cred că am jucat mai bine decât adversarii și că meritam victoria, dar asta este, a venit și acea eliminare în a doua repriză.

ADVERTISEMENT

Eu știu cât muncesc eu zi de zi și cât mă dăruiesc pentru echipă. Nu e timp de plâns, trebuie să mergem cu capul sus!”, a spus Alexandru Crețu.

„Când ai un om în minus, adversarul vine peste tine și am făcut o mică greșeală. Noi ne-am descurcat foarte bine, mai puțin la acel meci. Cum și noi am câștigat meciuri în ultimul minut, așa și ei au marcat, trebuia să fim mai atenți.

Cred că s-a cam pripit la cele două galbene pe care le-a luat Screciu. Am înțeles, e presiune și cei mai tineri pot ceda la aceste presiuni. Nu poți da așa cartonașele, chiar dacă alții vor spune altceva, eu cred că a fost nemeritat.

Derby-ul orașului e la fel de important ca cel de astăzi, trebuie să fim mult mai atenți, ei vor veni de zece ori mai motivați, vom avea un meci mai greu decât în seara asta!”, a spus și Bogdan Vătăjelu la finalul meciului.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,87 este cota pentru „ambele echipe înscriu” la meciul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT