Fotbal intern

Jucătorii Universităţii Craiova, aşteptaţi de fani la aeroport: “Aduceţi titlul în Bănie!” Ce s-a întâmplat când au plecat din Cluj. Video exclusiv

Jucatorii Universitatii Craiova asteptati de fani la aeroport Aduceti titlul in Banie Ce sa intamplat cand au plecat din Cluj Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a câștigat derby-ul din „Gruia cu CFR Cluj, 3-2. Oltenii au condus cu 2-0 după golurile lui Elvir Koljic (10) și Valentin Mihăilă (56), dar elevii lui Dan Petrescu au revenit prin golurile lui Ciprian Dean (60) și Vinicius (70). În cele din urmă, oltenii au dat lovitura în minutul 88 prin reușita lui Alexandru Cicâldău din minutul 88.

La plecarea de pe stadion, aproximativ 15 fani ai clujenilor s-au strâns și i-au înjurat pe olteni, mâhniți fiind de înfrângere, dar și de faptul că elevii lui Cristiano Bergodi au relansat titlul.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 29 iunie, ora 00:52 / Jucătorii Universităţii au ajuns la miezul nopţii în Craiova cu o cursă charter, iar fanii i-au aşteptat la aeroport. Suporterii au creat o atmosferă specială şi au cântat preţ de câteva minute pentru fotbaliştii lui Cristiano Ronaldo.

Nebunie la Craiova la miezul noptii! Fanii i au asteptat pe jucatori la aeroport dupa 3-2 la Cluj! Detalii pe www.fanatik.ro

Nai-post ni Fanatik.ro noong Linggo, Hunyo 28, 2020


Oltenii vor ajunge în Bănie cu avionul, la miezul nopții, unde vor fi întâmpinați de suporteri.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Craiovei, înjurați la ieșirea de pe stadionul din Cluj

Jucătorii Craiovei au fost înjurați de aproximativ 15 fani ai CFR-ului la ieșirea de pe stadion, însă lucrurile nu au degenerat, fanii campioanei României nerecurgând la aruncarea cu diverse obiecte în autocar, cum se întâmplă în astfel de momente.

Totuși, după ce au părăsit zona, jucătorii Craiovei s-au putut relaxa, mai ales că vor fi întâmpinați de fanii lor la sosirea pe aeroport, la miezul nopții.

ADVERTISEMENT

CFR – Craiova 2-3

Fanii CFR la plecarea autocarul Craiovei de la stadion după CFR – Craiova 2-3

Nai-post ni Fanatik Sport noong Linggo, Hunyo 28, 2020

Oltenii au relansat lupta la titlu

În urma victoriei din „Gruia”, jucătorii Craiovei au relansat lupta la titlu și s-au apropiat la un punct de CFR Cluj, care părea până nu demult imbatabilă pe teren propriu.

Totuși, atât jucătorii Craiovei, cât și Cristiano Bergodi sunt conștienți de faptul că trebuie să câștige toate meciurile pentru a continua să rămână în lupta la titlu, în condițiile în care elevii lui Dan Petrescu nu se vor mai încurca deloc.

ADVERTISEMENT

Dacă CFR Cluj și Universitatea Craiova vor fi despărțite doar de un punct până în ultima etapă, lupta la titlu se va transforma într-un adevărat duel de care pe care, pentru că în ultima rundă din campionat s-ar putea juca cu titlul pe masă în Bănie.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaş – Universitatea Craiova: 1,87 este cota pentru „2 solist“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT