Fotbal intern

Jucătorii Universității Craiova se recuperează cu gândul la Botoșani. Cum a sărbătorit Sorin Cârțu victoria cu FCSB. Video

13.07.2020 | 14:19
Jucatorii Universitatii Craiova se recupereaza cu gandul la Botosani Cum a sarbatorit Sorin Cartu victoria cu FCSB Video
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a ajuns la cinci victorii consecutive, iar fanii „alb-albaștrilor” visează la un titlu după 29 de ani.

Oltenii au reușit să treacă peste complexul FCSB și să câștige partida de duminică seară, scor 2-1 și să ajungă la 41 de puncte în campionat.

ADVERTISEMENT

Imediat după partidă, „juveții” au fost așteptați de suporteri pe esplanada stadionului și după au mers direct la cantonament. Cristiano Bergodi și staff-ul tehnic au pregătit o ședință de recuperare în dimineața zilei de luni. Toate gândurile fotbaliștilor zboară la partida cu Botoșani.

Oltenii se recuperează cu gândul la partida de la Botoșani.

Duelul cu FCSB a reprezentat un test de maturitate pentru Universitatea Craiova. Oltenii au arătat că pot câștiga meciuri decisive și că pot gestiona foarte bine momentele de presiune. Două lovituri de pedeapsă au făcut diferența în derby-ul cu bucureștenii, lucru care l-a înfuriat pe Becali: „„Cum poți să câștigi? Ce să faci? Craiova n-a jucat nimic. A primit cadou 11 metri la Vintilă și la Koljic. Dacă îl vezi  pe Bîrsan arbitru…Nu vreau să mai jignesc, dar pune, mă, un arbitru bun.

ADVERTISEMENT

Ei nu-l știu pe Bîrsan? Nu-l văd? Eu nu cred că vorbește, nu cred că are atâta stăpânire ca să fie arbitru. Nu vreau să fac păcat, dar nu se poate!”, a declarat finanțatorul FCSB-ului. Totuși, statisticile nu îi dau dreptate latifundiarului din Pipera. Craiova a avut 12 ocazii de gol, în timp ce oaspeții 9. Trupa lui Bergodi stă mai bine și în cazul șuturilor pe poartă, 9, spre deosebire de cele 6 încercări ale „roș-albaștrilor”.

Săptămâna a început cu o ședință de recuperare pentru jucătorii Universității. „Au rămăs doar 3.. Luptăm până la capăt!”, a fost mesajul proiectat pe peretele unei săli din interiorul Cantonamentului din „Lunca Jiului”.

ADVERTISEMENT
mihailă, koljic - recuperare
Jucătorii Universității Craiova se recuperează cu gândul la Botoșani. Cum a sărbătorit Sorin Cârțu victoria cu FCSB sursă foto: ucv1948.ro

Sorin Cârțu s-a bucurat ca un ultras după victoria cu FCSB

La finalul jocului cu FCSB, suporterii Universității Craiova i-au așteptat pe favoriți pe esplanada stadionului „Ion Oblemenco”. Peste o mie de persoane au luat drumul bulevardului „Ion Oblemenco” pentru a-i aclama pe favoriți. Nici Sorin Cârțu, președintele Științei, nu s-a putut abține și a luat o torță.

„Suntem cu picioarele pe pământ și trebuie să uităm ce a fost aseară. Nu a realizat nimic în acest moment, avem un meci foarte greu la Botoșani. Toată lumea discută despre Craiova și arbitrajele de la Craiova. E rușinos să spui că nu e penalty atunci când îi dai un pumn în cap lui Koljic. La Coman a fost henț în careu. Arbitrul a dat tot ce a fost clar. A fost un atac violent al lui Andrei Vlad la Koljic.

ADVERTISEMENT

Precupețele cumpără de la producător și vând la tarabe. Să își vadă de echipele lor, de problemele lor, de frustrările lor. Eu nu spun despre nimeni, eu spun despre precupețele din fotbal. Duc mesaje ca să pună presiune, dar asta sunt, precupețe.

recuperare craiova
Jucătorii Universității Craiova se recuperează cu gândul la Botoșani. Cum a sărbătorit Sorin Cârțu victoria cu FCSB
sursă foto: ucv1948.ro

Ne-am câștigat dreptul de a visa după meciul de aseară, totul depinde de ce o să facem noi, de câte greșeli o să facem. Șansele la titlu sunt de 50 – 50”, a spus pricipalul finanțator al Craiovei, Mihai Rotaru, la Pro X.

ADVERTISEMENT
Tags: