Sport

Jucătorii Universității Craiova, sub lupa brazilianului Rivaldinho: „Nu îl întrece nimeni!”. Video

Rivaldinho a vorbit despre calitățile jucătorilor Universității Craiova. Brazilianul a declarat că Andrei Ivan este cel mai rapid fotbalist din lotul oltenilor.
11.01.2023 | 15:06
Jucatorii Universitatii Craiova sub lupa brazilianului Rivaldinho Nu il intrece nimeni Video
Rivaldinho a dezvăluit cel mai rapid jucător al Universității Craiova: „Nu îl ia nimeni”. Cine întreține atmosfera din vestiarul oltenilor. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Oltenii sunt în căutarea „leului perfect”, iar Rivaldinho a încercat să construiască cea mai bună variantă de jucător cu calitățile colegilor săi de vestiar. Brazilianul a declarat că Giedrius Arlauskis întreține atmosfera din lotul Universității Craiova, fiind persoana cu cele mai bune glume.

Rivaldinho dezvăluie cine este cel mai rapid jucător al Universității Craiova: „Nu îl ia nimeni”

În căutarea „leului perfect”, Rivaldinho a mărturisit ce calități ar lua de la ceilalți jucători ai Universității Craiova. Atacantul brazilian a mărturisit că Vladimir Screciu are o detentă bună, dar preferă să rămână cu lovitura sa de cap a balonului.

ADVERTISEMENT

Acesta a avut o misiune dificilă când a fost pus să aleagă la capitolul finalizare, iar acesta a mărturisit: „Îmi place finalizarea mea, dar și Koljic”. Atacantul bosniac se află în stagiul de pregătire al oltenilor, însă vârful croar nu a jucat în primul amical al iernii.

Fiul fostului mare jucător brazilian a mărturisit că cel mai bun pasator din lotul alb-albaștrilor este Dan Nistor. Acesta l-a ales pe Sergiu Hanca la capitolul centrări, chiar dacă a recunoscut că și calitățile lui Bogdan Vătăjelu sunt la fel de bune.

ADVERTISEMENT

„Avem mulți pasatori buni precum Nistor și Ante Roguljic, dar Nistor găsește niste pase între linii bune, deci îl aleg pe el. Avem mulți jucători care centrează bine ca Vătăjelu și Hanca, dar rămân cu Hanca, pentru că mi-a dat câteva assist-uri deja. Am mai jucat împreună”, a spus Rivaldinho.

Rivaldinho a declarat că Andrei Ivan este cel mai rapid dintre olteni, despre care a spus: „Dacă îl pui în față nu îl ia nimeni”. Vârful brazilian al „alb-albaștrilor” a scos în evidență și driblingul lui Alexandru Cîmpanu, care a fost aproape de un transfer la FC Argeș, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Rivaldinho: „Alexandru Mateiu poate să alerge două meciuri în unul”

Unul dintre veteranii din lotul oltenilor, Alexandru Mateiu, este apreciat de Rivaldinho pentru rezistența sa la efort. Atacantul Universității Craiova a mărturisit că Alex Crețu este jucătorul formației din Bănie cu cea mai bună mobilitate și preferă propria sa demarcare în teren.

„Alexandru Mateiu poate să alerge două meciuri în unul. Îmi place Crețu cum atacă, cum vine din linia a doua și ajunge la finalizare. Îmi place și demarcarea mea și rămân cu a mea”, a declarat Rivalidinho într-un interviu pentru Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Cel mai tehnic jucător al Universității Craiova este Ante Roguljic, după spusele lui Rivaldinho. Acesta a mărturisit că toți fotbaliștii formației din Bănie ascultă indicațiile tehnice ale antrenorilor și a declarat că Bogdan Vătăjelu este foarte disciplinat pe teren.

„Avem mulți, dar rămân cu Ante. Cam toți respectă, dar îmi place cum ajunge Bogdan Vătăjelu la centrare, stă bine și defensiv și o să îl aleg pe el”, a spus Rivaldinho, atacantul brazilian venit la Universitatea Craiova în vara anului 2022.

Giedrius Arlauskis, glumețul din vestiarul Universității Craiova: „Este numărul 1”

Rivaldinho a declarat că Giedrius Arlauskis este cel mai amuzant jucător al Universității Craiova, iar lituanianul se ocupă cu întreținerea atmosferei din vestiar: „Avem mulți cu glume precum Baiaram, dar Arlauskis este numărul 1 la glume. Nebun și cu glume (n.r. râde)”.

Rivaldinho speră ca oltenii să se întoarcă mai puternici în Bănie, după stagiul de pregătire din Antalya. În prima partidă de verificare a iernii, Universitatea Craiova s-a impus cu 3-1 în fața celor de la Kecskemeti, formația de pe locul doi din campionatul Ungariei.

„Este o perioadă grea, dar care ne face bine. Trebuie să ne încărcăm, se ne antrenăm bine și facem asta foarte bine. Sper că în campionat să fie tot mai bine, așa cum a fost și aici până acum”, a încheiat Rivaldinho.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,10 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova!

ADVERTISEMENT