Fotbal intern

Jucătorii Viitorului, umiliţi de Sănătatea Cluj: “Meritam să vină Mister şi să ne rupă căpăţânile”

26.09.2019 | 18:25
Jucatorii Viitorului umiliti de Sanatatea Cluj Meritam sa vina Mister si sa ne rupa capatanile

Sănătatea Cluj a produs una dintre cele mai mari surprize din acest sezon al Cupei României. Virușii verzi au învins cu 1-0 Viitorul, deținătoarea trofeului. La finele meciului de pe Cluj Arena, elevii lui Gică Hagi, care nu a fost prezent la meciul din șaisprezecimile Cupei, s-au arătat extrem de dezamăgiți de rezultat, găsindu-și cu greu cuvintele.

Reacțiile jucătorilor de la Viitorul după umilința din Cupă

După uriașa surpriză de la Cluj, unde Viitorul a fost învisă de formația din Liga 3 Sănătatea, jucătorii constănțeni nu au putut explica rezultatul. Cosmin Matei declară este una dintre cele mai proaste rezultate din istoria clubului, iar lipsa lui Gică Hagi a contat decisiv.

Este o zi neagră din istoria acestui club, care este învățat doar cu performanța. Nu am cuvinte, nu înțeleg ce s-a întâmplat. Știam că este un meci greu, nu l-am tratat de sus, nu-mi explic cum am pierdut. Nu am privit cu superioritate, am luat meciul în serios, dar nu am reușit să facem ce ne-am propus. Este un moment foarte greu, chiar nu-mi găsesc cuvintele, ei au luptat, este adevărat, dar nu aveam voie să pierdem în fața unei echipe din Liga 3. Trebuie să ținem capul jos și să muncim. La ce fel, am jucat meritam să fie Mister aici să ne rupă căpățânile. Mi-e greu să accept că am pierdut contra unei echipe din Liga a treia. Echipa trăiește prin el. Nu avem nicio scuză“, a declarat Cosmin Matei.

Bogdan Țîru a comentat eliminarea din Cupă. Sursă Foto: Sportpictures
Bogdan Țîru a comentat eliminarea din Cupă. Sursă Foto: Sportpictures

“N-am jucat nimic”

Bogdan Țîru, fundașul celor de la Viitorul, recunoaște că echipei sale i-au lipsit atitudinea și concentrarea, iar prestația modestă de pe Cluj Arena a făcut ca eliminarea în fața formației din Liga 3 să fie firească.

Suntem foarte dezamăgiți, n-am jucat nimic, mi-e greu să-mi găsesc cuvintele. N-am fost conectați, n-am avut atitudine, e firesc să se întâmple lucrurile astea dacă am venit pe vârfuri. A contat și că nu a fost domnul Hagi pe bancă, dar vina este doar a noastră“, a declarat Bogdan Țîru.