Sport

Jucătorul acuzat de viol, mărturie cutremurătoare: “Nu voi mai juca niciodată la Manchester United!”

Mason Greenwood le-a transmis colegilor de la Manchester United că nu va mai juca niciodată pentru "diavoli", deşi a fost absolvit de toate acuzaţiile.
29.04.2023 | 14:50
Jucatorul acuzat de viol marturie cutremuratoare Nu voi mai juca niciodata la Manchester United
Mason Greenwood a fost acuzat de viol în februarie 2022. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

A trecut un an şi jumătate de când Mason Greenwood a evoluat în ultimul său meci pentru Manchester United. După meciul cu West Ham din ianuarie 2022, atacantul “diavolilor” a fost acuzat de viol şi arestat.

Mason Greenwood susţine că nu va mai juca niciodată la Manchester United!

În februarie 2023, Mason Greenwood a scăpat de acuzaţiile care i s-au adus, dar nu a mai fost primit în lotul lui Erik ten Hag. The Sun scrie că fotbalistul este convins că i s-a încheiat cariera la Manchester United şi vrea să joace în străinătate:

ADVERTISEMENT

“Mason e convins că aventura lui la United s-a terminat. Stă acasă, bate din călcâie și e foarte frustrat. Vrea să revină să joace fotbal, dar știe că situația lui e foarte complicată. Este conștient că nu va mai evolua niciodată pentru Man. United”, a povestit o sursă pentru tabloidul britanic.

Nici ancheta deschisă de Manchester United nu a reuşit să strângă destule dovezi astfel încât fotbalistul plătit cu 4,1 milioane de euro pe an să fie dat afară. Dar, chiar dacă ar vrea să revină la club, se loveşte de ostilitatea echipei feminine şi de câteva dintre partenerele jucătorilor de la prima echipă.

ADVERTISEMENT

În luna februarie, a scăpat de acuzaţiile de viol: “Sunt ușurat că această problemă este încheiată”

Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a declarat în luna februarie a acestui an, după ce acuzaţiile împotriva sa au fost retrase că este fericit de faptul că tot calvarul s-a încheiat:

“Sunt ușurat că această problemă este încheiată acum și aș vrea să mulțumesc familiei mele, celor care mă iubesc și prietenilor pentru sprijinul lor. Nu o să mai fie alte comentarii”, a spus Mason Greenwood.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a fost arestat în ianuarie 2022 după ce, pe reţelele a socializare au fost difuzate fotografii şi videoclipuri în care apărea o tânără cu faţa însângerată şi vânătăi pe corp. Procesul a început imediat.

S-a împăcat cu iubita care l-a acuzat de viol!

A fost în arest la domiciliu şi acuzat de viol de fosta lui iubită, Harriet Robson. În acest an, în luna februarie, acuzaţiile au fost retrase, iar Harriet Robson şi Mason Greenwood s-au împăcat şi aşteaptă primul copil.

ADVERTISEMENT

Mason Greenwood este sub contract cu Manchester United până în iunie 2025. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a fost evaluat la 50 de milioane de euro înainte de apariţia acestui scandal.

ADVERTISEMENT