Sport

Jucătorul care i-a revitalizat cariera lui Antonio Sefer: „Nu eram deloc în apele mele”

Antonio Sefer a povestit ce sfat i-a dat Cristi Săpunaru, care l-a ajutat să treacă peste un moment dificil din cariera sa.
07.09.2022 | 20:20
Jucatorul care ia revitalizat cariera lui Antonio Sefer Nu eram deloc in apele mele
Jucătorul care i-a revitalizat forma lui Antonio Sefer: „Nu eram deloc în apele mele”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Rapidului a spus că se simte mult mai bine în noul sezon și vrea să își ajute echipa să își atingă obiectivele propuse. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate oferta pe care Sefer a primit-o din Israel, dar și salariul colosal pe care mama sa l-a cerut și care a blocat în cele din urmă negocierile.

Sfatul prețios dat de Cristi Săpunaru, care i-a revitalizat cariera lui Antonio Sefer

Cristi Săpunaru i-a dat un sfat prețios lui Antonio Sefer, iar din acel moment, mijlocașul Rapidului a spus că a început să își revină la forma bună arătată în trecut.

ADVERTISEMENT

„Chiar vorbeam cu Cristi, nu eram în cea mai bună perioadă a mea, trecusem prin nişte probleme de familie şi vorbeam cu Cristi în cantonament în Austria, nu eram deloc în apele mele, nu-mi ieşeau antrenamentele, meciurile, eram într-o situaţie foarte proastă.

Cristi mi-a spus să nu renunț, să lupt, am lăsat capul plecat, mi-am văzut de treabă, muncesc foarte mult şi roadele le culeg acum , mă bucur că avem jucători ca şi Cristi, Junior, ei ne sfătuiesc să facem lucrurile cum trebuie”, a mai spus Antonio Sefer pentru OrangeSport.

ADVERTISEMENT
  • 22 de ani are Antonio Sefer

„Sunt foarte profesionist, îmi respect cariera”

Antonio Sefer a continuat și s-a caracterizat ca fiind un fotbalist profesionist, care își respectă cariera și care vrea să facă totul pentru a-și ajuta echipa:

„Sper ca toate lucrurile care au fost în trecut m-au întârit, sunt foarte profesionist, îmi respect cariera, vreau să dau tot ce-i mai bun din mine la antrenamente şi meciuri.

ADVERTISEMENT

Mă bucur pentru reuşitele mele, că îmi pot ajuta echipa, dar în mare parte importantă este echipa, după ce fac eu”.

În actualul sezon, Antonio Sefer a reușit să marcheze 3 goluri în 8 partide pentru Rapid.

  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Antonio Sefer, conform transfermarkt.com