Fotbal intern

Jucătorul care i-a spus ”nu” lui Gigi Becali a rămas pe bancă și a răbufnit! ”De asta am refuzat eu FCSB?”

31.05.2019 | 22:53
Jucatorul care ia spus nu lui Gigi Becali a ramas pe banca si a rabufnit De asta am refuzat eu FCSB

Jucătorul care a refuzat oferta făcută de finanțatorul Gigi Becali a rămas pe banca de rezerve la un meci cu FCSB și a răbufnit. Fostul idol al suporterilor echipei U Craiova, Alexandru Băluță, a dezvăluit conflictul pe care l-a avut cu tehnicianul italian Devis Mangia, imediat după ce a decis să nu plece la formația ”roș-albastră”.

Jucătorul care i-a spus ”nu” lui Gigi Becali a rămas pe bancă și a răbufnit: ”Am simţit că se face camera foarte mică”

”Când m-au vrut cei de la FCSB, am refuzat să merg acolo. A fost un moment dificil, pentru că, să refuzi o echipă ca FCSB, nu e uşor. M-am gândit cum ar fi şi dacă m-aş duce şi dacă nu m-aş duce. Sunt sigur că am luat decizia bună. Cariera e scurtă şi, ca orice fotbalist, te gândeşti că poţi câştiga mai bine, pui şi lucrurile astea în balanţă”, a declarat Alexandru Băluță, jucătorul care a refuzat oferta primită de la finanțatorul FCSB, Gigi Becali.

”Am avut clinciul acela la meciul cu FCSB. Adică eu refuz FCSB şi sunt pe banca de rezerve? Nu mi s-a părut normal. Am răbufnit şi am avut dreptate. Am intrat în meciul cu Botoşani şi am dat trei goluri, după ce m-a lăsat un meci pe bară. Am simţit că se face camera foarte mică, nu mi-a venit să cred, dar nu am spus nimic, ce era să spun? Am avut în cap să spun, dar nu puteam să fac asta, din respect pentru băieţi. Am făcut-o după meci, la interviu. Nu regret că am vorbit. Eu am avut tot timpul curaj şi am vorbit pe fapte. Am ştiut întotdeauna ce pot”, a mai dezvăluit Băluță, conform telekomsport.ro.

Alexandru Băluță în duel pentru balon cu Junior Morais la meciul U Craiova – FCSB

Alex Băluță exclude revenirea în Liga 1 Betano

După ce a refuzat în urmă cu un am oferta primită de la FCSB, Alexandru Băluță s-a transferat în vara trecută la Slavia Praga pentru 2,65 milioane de euro. Fără să aibă prestații care să rupă gura târgului, fostul jucător al Craiovei a reușit să facă eventul în Cehia câștigând atât campionatul, cât și Cupa.

Alexandru Băluță, în vârstă de 25 de ani, a exclus posibilitatea unei reveniri la U Craiova: ”Nu m-aș întoarce pentru nimic. Am venit aici, mi-am dorit foarte mult să joc în străinătate. Trebuie să confirm aici, să muncesc în continuare, să nu mă dau bătut. Cehii sunt un exemplu pentru noi, pentru că sunt foarte uniți, foarte naționaliști. Asta a fost un dezavantaj pentru mine, pentru că trebuie să fii de zece ori mai bun ca ei să te bage în seama și să nu te ignore”.

Tags: