Sport

Jucătorul cu cel mai mare salariu de la Dinamo a semnat rezilierea! Era ultimul din „era Cortacero”. Exclusiv

Jucătorul cu cel mai mare salariu de la Dinamo a plecat de la echipă. Andrei Radu avea 9000 de euro pe lună şi a ajuns la un acord cu oficialii clubului pentru a pleca din postura de jucător liber.
11.07.2022 | 15:30
Jucatorul cu cel mai mare salariu de la Dinamo a semnat rezilierea Era ultimul din era Cortacero Exclusiv
Andrei Radu, alături de colegii de la Dinamo în meciul cu Rapid. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

La Dinamo continuă mişcările de trupe. “Câinii” au reziliat contractele altor doi jucători care îşi doreau cu orice preţ să plece de la echipă, deşi mai aveau contract cu echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Jucătorul cu cel mai mare salariu de la Dinamo a semnat rezilierea! Andrei Radu avea 9.000 de euro lunar

Din informaţiile FANATIK, Andrei Radu a ajuns la un acord de reziliere şi este jucător liber de contract. Fundaşul stânga avea cel mai mare salariu de la echipă: 9000 de euro pe lună.

ADVERTISEMENT

Un asemenea salariu era imposibil de susţinut în liga secundă, mai ales că Dinamo nu are un investitor în acest moment, iar sursele de finanţare sunt din ce în ce mai puţine, fanii din programul DDB având principalul sprijin.

Andrei Radu era unul dintre jucătorii nemulţumiţi că nu pot să părăsească echipa şi a purtat mai multe negocieri cu oficialii clubului pentru a rămâne jucător liber de contract după retrogradarea echipei.

ADVERTISEMENT

Andrei Radu, ultimul jucător din „era Cortacero”!

Fundaşul stânga este ultimul din „era Pablo Cortacero” de la Dinamo. El a fost transferat în octombrie 2020 de la CFR Cluj din postura de jucător liber, iar salariul de 9000 de euro era unul consistent.

În perioada aceea, erau aduşi la Dinamo jucători cu contracte foarte mari, totul culminând cu salariul record al lui Aleix Garcia, fostul mijlocaş de la Manchester City, care câştiga, pe hârtie, 35.000 de euro lunar.

ADVERTISEMENT

Pablo Cortacero nu a investit niciun euro la echipă şi aceste salarii au rămas doar pe hârtie. Iar rând pe rând jucătorii aduşi pe salarii mari au plecat de la echipă încercând să îşi găsească dreptatea la tribunalele sportive. Andrei Radu a fost ultimul mohican din lotul adus de Cortacero.

Și Steliano Filip s-a despărţit de “câini”!

Steliano Filip a ajuns şi el la un acord de reziliere cu Dinamo. Fundaşul stânga a renunţat la cele patru salarii restante şi a devenit, în sfârşit, liber de contract. În iarnă, fotbalistul nu a mai vrut să continue la club, dar nu a ajuns la un acord privind o despărţire amiabilă.

ADVERTISEMENT

Astfel, Dinamo s-a despărţit de doi fundaşi stânga în aceeaşi zi. Andrei Radu şi Steliano Filip erau şi jucătorii cu cele mai mari salarii de la Dinamo, iar clubul nu putea să susţină aceste lefuri în liga secundă.

  • 9.000 de euro lunar câştiga Andrei Radu la Dinamo
  • 1 an de contract mai avea Steliano Filip cu “câinii”
ADVERTISEMENT