Jucătorul dat afară de Becali, huiduit de fani: “Du-te, bă, la Cluj”. Video

Eduard Nicolae Popa   
în FCSB
21/05/2018, 17:05
Jucătorul dat afară de Becali, huiduit de fani: “Du-te, bă, la Cluj”. Video
Ionuţ Larie a sosit la FCSB la începutul sezonului

Atmosfera apăsătoare de pe Arena Naţională, după ce FCSB a pierdut pentru al treilea an la rând titlul în Liga 1, s-a văzut şi după ieşirea jucătorilor din vestiare. Dacă unii jucători semnau autografe şi făceau poze cu fanii, alţii erau apostrofaţi dur de către suporteri.

Cel care a avut parte de un moment extrem de neplăcut când a părăsit Arena Naţională a fost fundaşul central Ionuţ Larie, transferat la începutul sezonului de la CFR Cluj. Acesta n-a putut scăpa de furia fanilor: Du-te, bă, la Cluj, că i-ai făcut campioni anul ăsta, a fost o parte din mesajul pe care suporterii i l-au transmis lui Larie, pe lângă alte cuvinte dure pe care nu le putem reproduce aici. VEZI VIDEO AICI

Ionuţ Larie, dat afară de Becali

Ionuţ Larie se află pe lista jucătorilor la care patronul FCSB a anunţat că renunţă, alături de Artur Jorge şi Cristi Tănase, cărora le expiră înţelegerile cu FCSB. De asemenea, un alt jucător care ar putea să plece este tot un fundaş central, Valerică Găman, cel care a sosit în iarnă la roş-albaştri, dar l-a înfuriat pe patron prin gesturile sale.

Închide ×