Sport

Jucătorul dat dispărut de la Rapid, criticat dur în direct: „E din alt film. Vorbește mai mult decât joacă”

Jucătorul dat dispărut de la Rapid, care nu a mai prins vreun minut pentru formația din Giulești din 19 ianuarie, a fost criticat dur la Spotlight Superliga.
05.05.2024 | 15:35
Jucatorul dat disparut de la Rapid criticat dur in direct E din alt film Vorbeste mai mult decat joaca
Jucătorul dat dispărut de la Rapid, criticat dur în direct: „E din alt film. Vorbește mai mult decât joacă”. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Cătălin Cîrjan, fotbalistul împrumutat de la Arsenal la Rapid București pentru sezonul 2023 – 2024, a fost dat dispărut de la formația din Giulești.

Tânărul jucător nu a avut un sezon prea reușit la echipa din București, iar lucrul acesta l-a făcut să nu mai prindă niciun minut pentru Rapid de la meciul cu FC U Craiova 1948, meci în care fotbalistul venit de la Arsenal a jucat 60 de minute.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită, atac frontal la adresa lui Cătălin Cîrjan: „Vorbește mai mult decât joacă”

Întrebat ce părere are despre situația lui Cătălin Cîrjan la Spotlight Superliga, Vivi Răchită nu l-a menajat pe tânărul fotbalist și a avut un atac destul de dur la adresa acestuia.

Chiar dacă are 21 de ani, Vivi Răchită este de părere că fotbalistul împrumutat la Rapid nu este deloc ceea ce trebuie pentru formația din București.

ADVERTISEMENT

„Eu la începutul campionatului am zis despre Cătălin Cîrjan că vorbește mai mult decât joacă. În toate interviurile, toate transmisiile tv, primul la microfon era Cătălin Cîrjan. Băi frate, eu acum l-am descoperit pe Cătălin Cîrjan.

Auzisem de el că a făcut antrenamente cu Arteta, că e la Arsenal. Dar băi frate, e primul an al tău la seniori și tu dai mai multe interviuri decât să joci? Stai mă, întâi joacă și după poți să apari în fața camerelor.

ADVERTISEMENT

De atunci mi-am dat seama că omul este în alt film. L-am văzut și în câteva meciuri și am zis că omul nu este ceea ce trebuie Rapidului”, a declarat Vivi Răchita la Spotlight Superliga, emisiune care este live în fiecare zi de marți, de la ora 15:00, pe site-ul FANATIK.RO.

Cristian Bud și-a dat și el cu părerea despre situația lui Cătălin Cîrjan: „La 21 de trebuie să joci în fiecare meci”

Fostul atacant al CFR-ului, Cristian Bud, a intervenit și el în subiectul Cătălin Cîrjan. Fotbalistul care evoluează în acest moment la liga a 3-a, este de părere că fotbalistul venit de la Arsenal trebuie să joace meci de meci pentru a putea evolua și a deveni mai bun.

ADVERTISEMENT

L-am văzut pe Cîrjan jucând și îl știu de foarte mult timp. El are calități foarte bune, poate nu la fel ca și cei titulari, poate nu s-a adaptat.

Făcea antrenamente cu echipa mare la Arsenal, mai ales în ultima perioadă, înainte ca el să vină la Rapid. La vârsta de 21 de ani trebuie să joci meci de meci ca să crești.

Nu contează dacă joci la liga a doua sau la liga 1, părerea mea e că dacă nu joci la 21 de ani ca să crești, nu ai cum să crești”, a declarat Cristi Bud la Spotlight Superliga.

Cătălin Cîrjan a jucat în 18 partide pentru Rapid București, partide în care a bifat un total de 777 de minute și a oferit doar o singură pasă de gol.

ADVERTISEMENT
Tags: