Fotbal intern

Gigi Becali schimbă complet lotul și confirmă FANATIK: „Șase jucători vor pleca! Va fi curățenie totală”

13.03.2019 | 19:01
Gigi Becali schimba complet lotul si confirma FANATIK Sase jucatori vor pleca Va fi curatenie totala

Gigi Becali anunță curățenie totală la vară. După ce în dimineața zilei de miercuri a anunțat că se va despărți de trei jucători, patronul de la FCSB a plusat pe seară, anunțând că șase jucători vor pleca până la urmă, informație pe care FANATIK a dezvăluit-o încă de marți

Gigi Becali schimbă complet lotul și confirmă FANATIK

Becali a anunțat încă de dimineață că Stoian, Matei și Nedelcu vor părăsi echipa, iar pe seară a oferit un nou nume, cel al lui Raul Rusescu. Totodată, patronul de la FCSB a dezvăluit că Morais și Gnohere vor rămâne la echipă.

„Șase jucători vor pleca, dar nu are rost să-i spun acum. Bălgrădean rămâne. Vor pleca ăștia care îl lasă pe Ianis să treacă pe lângă ei. Cu Morais n-am nimic, și-a dat viața pe teren. Va fi curățenie totală. Am vorbit cu impresarul lui Stoian, Matei a auzit acum și am mai vorbit cu impresarul lui Nedelcu. Am vrut să vedem dacă mai e posibil să se transfere în SUA. Normal că acum vreau să-l dau. Vreau bani pe el. Dacă îl vrea Hagi, să-mi dea banii pe care i-am dat eu pe el. Pe Matei îl dau gratis pentru că l-am luat gratis. Îl dau și pe Rusescu. Ne mai trebuie un mijlocaș. Cinci jucători o să iau. E bun jucător De Nooijer. Cred că l-aș vrea.

Raul Rusescu e pe lista neagra la FCSB
Raul Rusescu e pe lista neagra la FCSB

Craiova nu ne poate bate, tot respectul pentru ei. Craiova nu e mai puternică decât noi. Dar CFR e mai puternică decât noi. Locul 2 cred că-l vom lua. Nu ne poate depăși Craiova sau Viitorul. Pe Viitorul i-am decapitat, i-am năucit. Nu mai dă Calcan niciodată așa când o să am fundași centrali. Lui Bălașa îi era frică. Tot jocul lor a fost făcut de Ianis. Nu ne-a bătut Viitorul, ne-a bătut Ianis. El ajunge la cotă mare în vară, nu pot să-l iau” – a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.