Fotbal intern

Gigi Becali schimbă complet lotul și confirmă FANATIK: „Șase jucători vor pleca! Va fi curățenie totală”

13.03.2019 | 19:01
Gigi Becali schimba complet lotul si confirma FANATIK Sase jucatori vor pleca Va fi curatenie totala
Gigi Becali schimbă complet lotul

Gigi Becali anunță curățenie totală la vară. După ce în dimineața zilei de miercuri a anunțat că se va despărți de trei jucători, patronul de la FCSB a plusat pe seară, anunțând că șase jucători vor pleca până la urmă, informație pe care FANATIK a dezvăluit-o încă de marți

Gigi Becali schimbă complet lotul și confirmă FANATIK

Becali a anunțat încă de dimineață că Stoian, Matei și Nedelcu vor părăsi echipa, iar pe seară a oferit un nou nume, cel al lui Raul Rusescu. Totodată, patronul de la FCSB a dezvăluit că Morais și Gnohere vor rămâne la echipă.

„Șase jucători vor pleca, dar nu are rost să-i spun acum. Bălgrădean rămâne. Vor pleca ăștia care îl lasă pe Ianis să treacă pe lângă ei. Cu Morais n-am nimic, și-a dat viața pe teren. Va fi curățenie totală. Am vorbit cu impresarul lui Stoian, Matei a auzit acum și am mai vorbit cu impresarul lui Nedelcu. Am vrut să vedem dacă mai e posibil să se transfere în SUA. Normal că acum vreau să-l dau. Vreau bani pe el. Dacă îl vrea Hagi, să-mi dea banii pe care i-am dat eu pe el. Pe Matei îl dau gratis pentru că l-am luat gratis. Îl dau și pe Rusescu. Ne mai trebuie un mijlocaș. Cinci jucători o să iau. E bun jucător De Nooijer. Cred că l-aș vrea.

Raul Rusescu e pe lista neagra la FCSB
Raul Rusescu e pe lista neagra la FCSB

Craiova nu ne poate bate, tot respectul pentru ei. Craiova nu e mai puternică decât noi. Dar CFR e mai puternică decât noi. Locul 2 cred că-l vom lua. Nu ne poate depăși Craiova sau Viitorul. Pe Viitorul i-am decapitat, i-am năucit. Nu mai dă Calcan niciodată așa când o să am fundași centrali. Lui Bălașa îi era frică. Tot jocul lor a fost făcut de Ianis. Nu ne-a bătut Viitorul, ne-a bătut Ianis. El ajunge la cotă mare în vară, nu pot să-l iau” – a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN