Sport

Jucătorul de la EURO 2020 pe care Basarab Panduru îl consideră un geniu: „Și în ghips dacă intra, tot era mai bun decât ceilalți”

Basarab Panduru a comentat meciul dintre Belgia și Danemarca, scor 2-1, partidă în care Kevin De Bruyne a avut un rol decisiv pentru echipa sa.
17.06.2021 | 23:19
Jucatorul de la EURO 2020 pe care Basarab Panduru il considera un geniu Si in ghips daca intra tot era mai bun decat ceilalti
ADVERTISEMENT

De la intrarea sa în teren, mijlocașul celor de la Manchester City a reușit să ofere o pasă decisivă la golul egalizator marcat de Thorgan Hazard în minutul 55, pentru ca tot el să fie fotbalistul care stabilește scorul final în minutul 70, după un șut fără speranțe pentru Kasper Schmeichel.

În urma victoriei cu Danemarca, Belgia s-a calificat matematic în optimile de finală, fiind a doua națională care reușește acest lucru, după selecționata Italiei.

ADVERTISEMENT

Jucătorul de la EURO 2020 pe care Basarab Panduru îl consideră un geniu

Basarab Panduru a fost fermecat de magia pe care Kevin De Bruyne a arătat-o în a doua repriză a meciului dintre Danemarca și Belgia, acesta revenind oficial pe teren după accidentarea suferită în finala Champions League dintre Manchester Cty și Chelsea.

Analistul TV consideră că De Bruyne este un fotbalist peste toți cei care se aflau în teren, despre care spune că și dacă ar juca având un picior în ghips, tot s-ar descurca bine în meciuri:

ADVERTISEMENT

Belgia nu a jucat nimic în prima repriză, foarte slabi. Ți-ai pus semne mari de întrebare. Face o schimbare și se întoarce tot.

Aici spuneam tot timpul, nu trebuie să fii inspirat, trebuie doar să ai jucători buni pe bancă. În cazul ăsta, din cale afară de buni”.

ADVERTISEMENT
  • 29 de ani este vârsta lui Kevin De Bruyne

„Și dacă avea piciorul în ghips era mai bun decât mulți alții”

Basarb Panduru a continuat și a evidențiat stilul de joc și viziunea clară a lui Kevin De Bruyne, mai ales în condițiile în care mijlocașul s-a antrenat mai puțin în ultima perioadă, fiind accidentat:

„Cred că jucătorul ăsta (n.r. De Bruyne) și dacă avea piciorul în ghips intra pe teren și era mai bun decât mulți alții pe care i-am văzut la Euro.

ADVERTISEMENT

Eu n-am văzut în viața mea o diferență atât de mare între el și restul. Atenție, un jucător care s-a antrenat cum s-a antrenat în ultima vreme”.

„Intră, primește mingea cu spatele la colegi, la golul de 1-0. El îi vede, a știut ce face, a ridicat-o, l-a lăsat pe Thorgan Hazard cu poarta goală. Apoi a șutat și a marcat golul ăsta. De Bruyne face parte dintre fotbaliștii ăia mari de tot!”, a mai spus „Pandi” la TV TelekomSport.

Kevin De Bruyne a avut un nou sezon bun alături de Manchester City, alături de care a câștigat din nou titlul în Premier League, dar și Cupa Angliei.

  • 100.000.000 de euro este cota de piață a lui Kevin De Bruyne, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT