Sport

Jucătorul de la FCSB care l-a impresionat pe Mihai Pintilii: ”N-a păcălit fotbalul niciodată. Mașină, mașină!”

În sezonul în care FCSB a câștigat titlul, Mihai Pintilii a vorbit la superlativ despre un jucător care a stat în umbra vedetelor Florinel Coman și Darius Olaru.
31.05.2024 | 19:10
Jucatorul de la FCSB care la impresionat pe Mihai Pintilii Na pacalit fotbalul niciodata Masina masina
În sezonul în care FCSB a câștigat titlul, Mihai Pintilii a vorbit la superlativ despre un jucător care a stat în umbra vedetelor Florinel Coman și Darius Olaru. Sursă foto: Răzvan PĂSĂRICĂ/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au ieșit campioni după o pauză de 9 ani, iar patronul Gigi Becali visează acum să ducă echipa în grupele Champions League și a anunțat o campanie de transferuri spectaculoasă.

Mihai Pintilii, laude pentru un jucător de la FCSB

După performanța reușită de FCSB, toți ochii au stat ațintiți spre starurile din ofensivă. Însă, Mihai Pintilii a dezvăluit că a fost impresionat de modul cum s-a pregătit și a jucat Valentin Crețu.

ADVERTISEMENT

Ajuns la 35 de ani, fundașul dreapta a fost dat ca și plecat de la echipă în mai multe rânduri, dar a reușit de fiecare dată nu numai să rămână în lotul ”roș-albaștrilor”, ci chiar să fie folosit titular.

”Mașină, mașină! Crețu e un om căruia n-ai ce să-i reproșezi. Vine la 6 dimineața în bază și la 11 aleargă pe teren, zici că n-are nimic. Plus că are fetițele acasă, care îl terorizează. Ce mi-a povestit el. ‘Bă, sunt la fel ca mine, mă termină. Duracell’.

ADVERTISEMENT

Omul se antrenează 100% și n-ai ce să-i reproșezi. Majoritatea care au venit pe postul de fundaș dreapta s-au accidentat, a trebuit să intre el și tot la el am rămas și tot el a jucat.

E și meritul lui, pentru că se antrenează 100%. Când te antrenezi 100% și dai totul pentru fotbal, Dumnezeu îți dă. Și el n-a păcălit fotbalul niciodată”, a declarat Pintilii, pentru Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Becali aduce brazilieni la FCSB

Pentru sezonul viitor, Gigi Becali vrea să facă o echipă extrem de puternică și să atace grupele Champions League. După ce l-a adus pe David Kiki, care și-a încheiat contractul cu Farul, patronul FCSB l-a transferat și pe Daniel Popa de la U Cluj căruia i-a oferit un salariu de 16.000 de euro, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

O altă țintă pentru această vară este Louis Munteanu, care s-a întors la Fiorentina după împrumutul la Farul. Becali este convins că va putea să-l transfere pe atacantul care nu a prins lotul naționalei României pentru Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Cristi Coste a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că impresarul Florin Vulturar a fost în Brazilia pentru a urmări o serie de jucători și a ochit în turneul său un fundaș central și un atacant care îi vor fi propuși lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
2,15 este cota BETANO ca FCSB să câștige titlul în sezonul 2024-2025