Sport

Jucătorul de la FCSB care uimește prin evoluțiile din acest sezon: „Golurile astea sunt multe rău”

După FCSB - UTA Arad 2-1, Basarab Panduru s-a declarat impresionat de statisticile reușite de către unul dintre marcatorii partidei.
18.10.2022 | 11:00
Jucatorul de la FCSB care uimeste prin evolutiile din acest sezon Golurile astea sunt multe rau
Basarab Panduru este impresionat de eficacitatea lui Andrea Compagno. FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FCSB menține simetria. A cedat 0-5 în Danemarca și a câștigat, 2-0, la Ploiești cu Petrolul. Acum, după 0-5 pe Arena Națională, a izbutit să se impună din nou. De data aceasta a fost 2-1, pe același stadion, contra lui UTA, în runda a 14-a din SuperLiga. Un meci la finalul căruia Basarab Panduru a remarcat cifrele izbutite de unul dintre jucătorii nou-veniți la FCSB.

Basarab Panduru, despre Andrea Compagno: ”Golurile astea mi se pare multe rău”

În Europa, FCSB a fost umilită. În campionat însă lucrurile s-au schimbat în bine în perioada scursă după jocurile echipei naționale. Trei victorii succesive i-au permis vicecampioanei să urce până pe locul 7.

ADVERTISEMENT

Ultima dintre acestea, cea obținută duminică, cu UTA, 2-1. Un succes la limită, însă, în fapt o victorie mai clară decât o arată scorul, lucru remarcat și în cronica partidei. Chiar și după golul lui Keșeru, atunci când tot FCSB a avut cea mai mare ocazie.

Un joc în care Olaru a izbutit nu doar să marcheze, ci și să amintească, prin prestație, de mijlocașul care impresiona în sezonul trecut. Iar Andrea Compagno a reconfirmat că este o investiție de succes.

ADVERTISEMENT

Fapt remarcat și de Basarab Panduru, în analiza făcută meciului la Orange Sport. În care a scos în evidență randamentul atacantului sosit de la FC U Craiova, și care este lider autoritar în clasamentul golgeterilor din SuperLiga.

”Foarte multe. La FC U Craiova, şapte meciuri, cinci goluri, la FCSB, şase meciuri, cinci goluri. Nu sunt multe? Pentru campionatul nostru, 13 meciuri, 10 goluri? Din cale afară…

ADVERTISEMENT

Dacă mergem aşa, 26, 39 (n.r. de meciuri) te trezeşti cu 30 de goluri. În 27 (n.r. de meciuri) mă aştept să mai dea 10 (n.r. goluri).

Dacă bate şi penalty-urile…Jocul lui e ăla pe care îl aşteptam, nu se mai vede în jocul echipei, dar e acolo, e periculos.

ADVERTISEMENT

Golurile astea mi se pare multe rău”, a spus Basarab Panduru.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,32 este cota pentru „2 solist” la UTA Arad – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT