Fotbal international

Jucătorul de la Slavia Praga care îi dă fiori lui Dan Petrescu. “Trebuie să avem mare grijă la cum șutează de la distanță!”

19.08.2019 | 19:34
Jucatorul de la Slavia Praga care ii da fiori lui Dan Petrescu Trebuie sa avem mare grija la cum suteaza de la distanta

Nicolae Stanciu este jucătorul de la Slavia Praga care îi dă fiori lui Dan Petrescu înaintea meciului din prima manșă a play-off-ului Champions League. CFR Cluj primește vizita celor de la Slavia Praga marți, 20 august, de la ora 22.00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, iar antrenorul campioanei României a dezvăluit cum va încerca să îi blocheze pe cehi.

Jucătorul de la Slavia Praga care îi dă fiori lui Dan Petrescu

”Toată lumea din România a început să creadă în CFR Cluj. Până acum nu credea nimeni în Petrescu şi în CFR Cluj. După acest meci s-au schimbat opiniile, iar băieţii mei su câştigat foarte mult entuziasm şi încredere. Ştim că, la fel ca la meciul cu Celtic, dacă nu marcăm goluri, va fi imposibil să ne calificăm, pentru că Slavia va fi greu de oprit.  Au foarte mulţi jucători de atac foarte buni şi sigur că va fi greu să nu primim gol şi acasă şi în deplasare. Trebuie să marcăm dacă vrem să ne calificăm” a spus Dan Petrescu la conferința de presă susținută înainte de CFR Cluj – Slavia Praga.

 ”Nu ştiu dacă Stanciu va fi titular. Să nu uităm că la ei în lot este şi Băluţă, care nu prinde primii 18, atât de valoros este lotul lor.Dar dacă va juca Stanciu…este un jucător de echipa naţională a României. A marcat foarte multe goluripe unde a jucat şi de când a venit la Slavia, deja a marcat două goluri. E clar că va fi un pericol constant, dar au foarte mulţi jucători de atac şi nu pot să vorbesc doar de unul. Stanciu e jucător de clasă şi e clar că trebuie să avem mare grijă la cum şutează de la distanţă şi cum reuşeşte mereu să se desprindă de adversar.  Trebuie să fim atenţi şi să ne dublăm mereu”, a mai spus Dan Petrescu.

Nicolae Stanciu într-un meci jucat pentru Slavia Praga

Nicolae Stanciu face show la Slavia Praga

Nicolae Stanciu a ajuns la Slavia Praga în perioada de mercato din această vară după ce Ahli l-a vândut în schimbul sumei de 4 milioane de euro. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a jucat în cinci meciuri pentru gruparea din Cehia și a înscris două goluri. Cel mai recent gol al internaționalului român este senzațional. Acesta a înscris în meciul cu Ceske Budejovice cu un șut puternic de la 20 de metri.
Manșa tur din play-off-ul Champions League are loc marți, 20 august, de la ora 22.00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Returul se joacă pe 28 august, de la ora 22.00, în Cehia. Dubla este transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.