Sport

Jucătorul de la Villarreal care l-a cucerit pe Mihai Stoica: „Cât de mult a însemnat perioada petrecută la Real Madrid şi Napoli”

MM Stoica a fost impresionat de Villarreal, surpriza sezonului în Champions League, care după ce a eliminat-o pe Juventus, a reușit să o elimine și pe Bayern Munchen.
14.04.2022 | 10:21
Jucatorul de la Villarreal care la cucerit pe Mihai Stoica Cat de mult a insemnat perioada petrecuta la Real Madrid si Napoli
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României este uimit și de Raul Albiol, fundașul central al „submarinului galben”, care a trecut de-a lungul timpului pe la Real Madrid sau Napoli.

MM Stoica, impresionat de un jucător de la Villarreal, surpriza sezonului în Champions League

MM Stoica a fost impresionat de Raul Albiol, fundașul central al lui Villarreal, dar și de Dani Parejo, despre care spune că ar fi meritat un transfer mare în cariera sa.

ADVERTISEMENT

„Cred că toți au bătut cuba când au auzit că au picat cu Villarreal, pentru că Villarreal era cenușăreasa. Toată lumea a vrut să pice cu Villarreal sau cu Benfica, pentru că sunt echipe de Europa League.

Uitați-vă la Albiol cât de mult a însemnat perioada petrecută de el la Real Madrid și Napoli. Nu e rapid, dar are fizic și știe să se poziționeze și funcționează bine chiar și la peste 35 de ani”.

ADVERTISEMENT

„Thiago Silva mi-a plăcut foarte mult, are o experiență imensă, dar nu la fel ca Albiol. Eu l-am dat de multe ori exemplu pe Silva.

Îmi place mult și Dani Parejo, care ar fi meritat un transfer la o echipă bună din Europa”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„În 2013, i-am văzut pe Oblak și Ederson la Rio Ave!”

MM Stoica a povestit și un moment petrecut în 2013, când a plecat să urmărească un fotbalist brazilian de la Rio Ave, amintindu-și că în echipa portughezilor, la acel moment, evoluau Jan Oblak și Ederson, care ulterior au ajuns la Atletico Madrid și Manchester City.

„Am fost în 2013, în Portugalia, îl urmăream pe Wires, un jucător de la Rio Ave. Atunci, titular în poartă era Oblak și rezervă era Ederson. E ceva incredibil, erau doi copii de 20 de ani, care se concurau la Rio Ave. 

ADVERTISEMENT

Doi portari diferiți ca stil, Ederson cu un joc impresionant de picior, iar Oblak e portar, portar. Pentru mine e cel mai bun din lume, îmi place mult Oblak, nu e spectaculos, dar le cam ajunge pe toate cu mâna”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT
Tags: