Jucătorul dorit de DINAMO a semnat! Destinaţie surpriză!

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
19/07/2016, 18:43
Jucătorul dorit de DINAMO a semnat! Destinaţie surpriză!

DINAMO. Hatem Elhamed a fost dorit rînd pe rînd de Rednic şi Andone, însă fundaşul a fost împrumutat de Gent la Ashod, formaţie de la care belgienii l-au cumpărat.

DINAMO. Elhamed, care a mai fost dorit şi de Pandurii Târgu Jiu, a mai activat la formaţia din Ştefan cel Mare în a doua jumătate a sezonului 2014-2015.

“Sper să-mi revin cît mai repede la forma de acum un an. Am crezut că sosind în Belgia, la un club prestigios precum Gent, va fi rampa de lansare a mea în fotbalul european de mare calitate, însă am fost lovit de un ghinion teribil. M-a încurcat şi Dinamo, dar eu vor iubi întotdeauna culorile roş-albe şi pe suporterii echipei. Am revenit la Ashdod, sîntem în cantonament în Slovenia şi sper să auzim de bine”, a spus Elhamed.

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×