Jucătorul dorit de Dinamo: "Sunt cel mai bun fundaş dreapta din România!"

Tiago Lopes, fundaşul celor de la CFR Cluj, rămâne liber de contract, şi are oferte de la mai multe echipe, printre care şi Dinamo. Totuşi, acesta visează să ajungă în La Liga, unde să joace alături de fratele său.

"CFR Cluj este o variantă, dar va fi foarte greu să continuu aici. Am o ofertă din România, din play-off, da, de la Dinamo, dar mai sunt şi alte două echipe din străinătate, care reprezintă soluţii mult mai avantajoase. Fratele meu, Helder Lopes, care joacă la Las Palmas, mă ajută să-mi găsesc o formaţie afară, poate chiar în Spania. Visul meu e să ajung lângă el, e fratele meu geamăn, ar fi fantastic să merg la Las Palmas!, el să fie fundaş stânga, eu fundaş dreapta. Fabulos, nu.

Nu cred că există fundaş dreapta mai bun decât mine în campionat, cu tot respectul. Doar Benzar de la Viitorul se poate compara cu mine. Noi doi suntem cei mai buni din Liga 1.", a spus Lopes pentru GSP.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663