Sport

Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a publicat ameninţarea primită de la un copil: “Dacă pleci, te tai, negrule!”

Arnold Garita, atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB a făcut publică o amenințare primită de la un copil. Jucătorul lui FC Argeș a făcut și un apel pe această cale.
16.11.2022 | 17:57
Jucatorul dorit de Gigi Becali la FCSB a publicat amenintarea primita de la un copil Daca pleci te tai negrule
Arnold Garita, în duelul dintre FCSB şi FC Argeş. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Arnold Garita a avut evoluții foarte bune în acest sezon la FC Argeș. Atacantul camerunez a înscris de șase ori și a surprins prin viteza pe care o are, intrând și în vizorul lui Gigi Becali, patronul FCSB.

Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a publicat ameninţarea primită de la un copil: “Dacă pleci, te tai, negrule!”

Fotbalistul de la FC Argeș a publicat pe pagina de Instagram amenințarea venită din partea unui copil pe rețelele de socializare. Tânărul suporter îi cerea să rămână în Trivale, iar apoi a trecut la amenințări: “Dacă pleci, te tai, negrule”.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie, Arnold Garita a transmis şi un mesaj: “Învăţaţi să vă educaţi copiii, vă rog, pentru că m-am săturat să primesc genul acesta de mesaje”:

Mesajul primit de Garita pe pagina de Instagram
Mesajul primit de Garita pe pagina de Instagram

Gigi Becali îl vrea la FCSB: “Mi-a plăcut de Garita și îl iau. Îmi place foarte mult de el, e atacant adevărat”

Gigi Becali a fost impresionat de calităţile atletice ale camerunezului şi a anunţat că va încerca să îl transfere la FCSB în această iarnă:

ADVERTISEMENT

“Am văzut, a zis că e puternic, că e cutare, după am vorbit și cu alții. Are viteză, a demonstrat asta cu Papp.

Atunci am dat un telefon, am dat ordin, dar să vedem dacă se materializează. Am zis că vreau ca Garita să fie la noi în iarnă. Să vedem dacă se poate rezolva problema.

ADVERTISEMENT

Mi-a plăcut de Garita și îl iau. Îmi place foarte mult de el, e atacant adevărat. Vreau ca adversarii să se lovească de el ca de o stâncă. Nu există să nu câștige vreo minge”, a spus Gigi Becali.

Garita a fost adus gratis din a treia ligă franceză!

Arnold Garita a venit gratis în vară la FC Argeş de la echipa franceză Bourg-en-Bresse, care evoluează în a treia ligă franceză. Cota de piaţă a camerunezului este de 450.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În cele 17 etape în care a fost folosit, atacantul a marcat de şase ori şi a dat o pasă de gol. În meciul direct cu FCSB, Garita a dat gol şi assist, dar roş-albaştrii s-au impus cu 3-2.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,91 este cota pentru „1x” la Botoșani – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT